Autonieuws

Audi A8

Advance-uitvoering voor Audi A8

Audi introduceert een nieuw uitrustingsniveau voor alle versies van de Audi A8. De Advance-uitvoering vervangt bij het topmodel van Audi zowel de Pro Line als de Pro Line Plus. De Audi A8 Advance is met mimimaal twintig comfortverhogende opties rijk uitgerust in combinatie met een scherpe prijsstelling.

Advance-uitvoering voor Audi A8
Afhankelijk van de gekozen versie van de Audi A8 bevat de Advance-uitvoering onder meer airconditioning, middenarmsteun voor, Bose Surround Sound, Audi Parking System Advanced en geluidsisolerend dubbel glas met verwarmbare voorruit. Het procentuele voordeel bij de aanschaf van een Advance-uitvoering bedraagt ruim vijftig procent ten opzichte van de gezamenlijke waarde van de aanwezige extra’s. De meerprijs van de Advance-uitvoeringen ten opzichte van de basismodellen loopt uiteen van € 11.800,- tot € 14.900,-, inclusief bpm en btw.

Comfort en sportiviteit

Het leveringsprogramma van de Audi A8 blijft technisch ongewijzigd. Er is keuze uit versies met standaard wielbasis en lange wielbasis; er zijn benzine- en dieselmotoren met zes-, acht- en twaalfcilinders. Uiteraard is er ook keuze uit voorwielaandrijving en quattro vierwielaandrijving. Eind 2009 zal de nieuwe Audi A8 geïntroduceerd worden. Hij verschijnt overigens pas in de loop van volgend jaar bij de dealers.
Redactie
Door Redactie
Advance-uitvoering voor Audi A8
Advance-uitvoering voor Audi A8

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers