Autonieuws

Lancia Delta

Nieuw topmodel Lancia Delta

Lancia introduceert een nieuwe versie van de Delta onder de naam ‘Executive’. Deze extra luxe Delta wijkt van binnen en van buiten af van de ´normale´ vesies.

Nieuw topmodel Lancia Delta
Aan de buitenkant is de Delta Executive te herkennen aan de bronskleurige body en het zwarte glimmende dak, de tweekleurige 17 inch aluminium velgen en het goud gekleurde Delta logo. De tweekleurenstijl komt ook in het interieur tot uiting. De nieuw vormgegeven hoofdsteunen zijn net als de rest van de bekleding voorzien van beige ‘Poltrona Frau’- leer en chocola bruine randafwerking. Aan de bovenkant is het dashboard bekleed met zwart leer en beige stiksels. Het in ’Mont Blanc’ zwart afgewerkte middenconsole is eveneens van leer voorzien.

Extra luxe
Van binnen biedt de Delta luxe en comfort. De achterbank is voorzien van twee voorgevormde zetels die comfortabel zijn en zijdelingse steun bieden. Naast parkeersensoren, gescheiden klimaatregeling en het ‘Instant Nav’-navigatiesysteem, is de Executive tevens standaard voorzien van het ‘Reactive Suspension System’, oftewel elektronisch geregelde schokdemping, wat het comfort nog verder moet verhogen.

Prijzen en motoren
De Lancia Delta Executive is verkrijgbaar met direct ingespoten 200 pk sterke 1.8 Di benzinemotor en de 190 pk sterke 1.9 Twin Turbodieselmotor. Beide motoren zijn net als alle andere Delta-varianten, voorzien van een groen milieulabel. De Lancia Delta 1.8 Di TurboJet Sportronic Executive kost € 39.245,- en de 1.9 16v Twin Turbo MultiJet Executive is geprijsd op € 39.745,-.
Redactie
Door Redactie
Nieuw topmodel Lancia Delta

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers