Autonieuws

Nieuw topmodel Lancia Delta

Lancia introduceert een nieuwe versie van de Delta onder de naam ‘Executive’. Deze extra luxe Delta wijkt van binnen en van buiten af van de ´normale´ vesies.

Aan de buitenkant is de Delta Executive te herkennen aan de bronskleurige body en het zwarte glimmende dak, de tweekleurige 17 inch aluminium velgen en het goud gekleurde Delta logo. De tweekleurenstijl komt ook in het interieur tot uiting. De nieuw vormgegeven hoofdsteunen zijn net als de rest van de bekleding voorzien van beige ‘Poltrona Frau’- leer en chocola bruine randafwerking. Aan de bovenkant is het dashboard bekleed met zwart leer en beige stiksels. Het in ’Mont Blanc’ zwart afgewerkte middenconsole is eveneens van leer voorzien.

Extra luxe
Van binnen biedt de Delta luxe en comfort. De achterbank is voorzien van twee voorgevormde zetels die comfortabel zijn en zijdelingse steun bieden. Naast parkeersensoren, gescheiden klimaatregeling en het ‘Instant Nav’-navigatiesysteem, is de Executive tevens standaard voorzien van het ‘Reactive Suspension System’, oftewel elektronisch geregelde schokdemping, wat het comfort nog verder moet verhogen.

Prijzen en motoren
De Lancia Delta Executive is verkrijgbaar met direct ingespoten 200 pk sterke 1.8 Di benzinemotor en de 190 pk sterke 1.9 Twin Turbodieselmotor. Beide motoren zijn net als alle andere Delta-varianten, voorzien van een groen milieulabel. De Lancia Delta 1.8 Di TurboJet Sportronic Executive kost € 39.245,- en de 1.9 16v Twin Turbo MultiJet Executive is geprijsd op € 39.745,-.

Gerelateerde artikelen

MomoDesign-edities Lancia Ypsilon & Delta

Autonieuws
MomoDesign-edities Lancia Ypsilon & Delta
> Artikel lezen

Geveild: Kankkunen's legendarische Lancia Delta

Autonieuws
Delta
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.