Autonieuws

Peugeot RCZ

De Peugeot RCZ is een feit

In september 2007 verbaasde Peugeot vriend en vijand met de 308 RCZ. Deze coupé op basis van de destijds nog te verschijnen 308 CC was zo geliefd bij het publiek dat Peugeot besloot hem te gaan produceren.

De Peugeot RCZ is een feit
Dit zijn de eerste beelden van de gloednieuwe telg van het merk met de leeuw. De Peugeot RCZ is de eerste personenauto van Peugeot met een typeaanduiding zonder nul of dubbelnul en symboliseert hiermee zijn opvallende en unieke positie binnen het Peugeot-gamma. Hoewel het concept nog de naam 308 RCZ droeg, wil het Franse merk met dit model meer distantiëren van de familieauto.

Voorjaar 2010
Na de overweldigende reacties op de IAA ging het gerucht al rond. De 308 RCZ zou in productie gaan. Nadat het model het groene licht kreeg volgden de eerste spyshots van de RCZ. Slechts 2 jaar na de presentatie van de concept-car, zal de RCZ op de 63e Autotentoonstelling in Frankfurt in definitieve vorm te zien zijn. In het voorjaar van 2010 komt de compacte 2+2 coupé op de markt.
Redactie
Door Redactie
De Peugeot RCZ is een feit
De Peugeot RCZ is een feit
De Peugeot RCZ is een feit
De Peugeot RCZ is een feit

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers