Autonieuws

Opel Insignia

Opel Insignia ecoFLEX Sport Tourer

Vanaf deze herfst is de Insignia ecoFLEX ook als Sports Tourer verkrijgbaar. De grote stationwagen is de nieuwste telg in het milieubewuste gamma van Opel.

Opel Insignia ecoFLEX Sport Tourer
Alle Insignia ecoFLEX-modellen zijn uitgerust met de 2.0 CDTI-motor met Clean Tech System. De motor levert 160 pk en heeft een maximumkoppel van 380 Nm. De Insignia ecoFLEX Sports Tourer haalt een top van 215 km/h (3 km/h sneller dan de normale versie) en sprint in 9,9 seconden van nul naar honderd. Ondanks deze prestaties verbruikt hij gemiddeld 5,3 liter diesel per 100 km en stoot 139 gram CO2 per kilometer uit (ecoFLEX vier-/vijfdeurs: 5,2 l/100 km, 136 gram CO2/km). De Opel Insignia ecoFLEX Sports Tourer wordt geleverd met een handgeschakelde 6-versnellingsbak, een langere eindoverbrengingsverhouding, diverse aerodynamische optimalisaties en speciaal ontwikkelde Michelin-banden met lage rolweerstand in de maat 225/55 R17.
Redactie
Door Redactie

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers