Autonieuws

MINI WC50

MINI WC50 naar Nederland

Onlangs stelden wij een speciale editie van de MINI JCW aan jullie voor. En nu kunnen we bekend maken dat het model ook naar Nederland komt. Zoals jullie waarchijnlijk al hadden verwacht: goedkoop is ´ie niet.

MINI WC50 naar Nederland
Onlangs presenteerde de Britten op het MINI United festival in Silverstone de MINI John Cooper Works World Championship 50. Een exclusieve jubileumeditie van de snelste MINI ooit. Niet alleen viert het merk dit jaar haar vijftigste verjaardag, het is ook exact vijftig jaar geleden dat racelegende John Cooper de constructeurtitel behaalde in de Formule 1. En daarom, ter gelegenheid hiervan, bouwt MINI 250 exemplaren van deze bijzondere WC50. De Nederlandse importeur van MINI verwacht hiervan maximaal tien exemplaren te kunnen bemachtigen. Vanaf medio september is de auto verkrijgbaar. Zijn prijs? Voor € 51.995,- wordt deze über-MINI de uwe.
Redactie
Door Redactie
MINI WC50 naar Nederland

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers