Autonieuws

Tesla

Tesla opent Europese dealers

Tesla gaat voet aan wal zetten in Europa. Nadat de producten van elektrische auto´s eerder al aankondigde een dealerschap te gaan openen in Londen zullen dit jaar ook München en Monaco gaan volgen. Tesla komt daarmee op een totaal van zeven dealerschappen. De overige vier zijn gesitueerd in de Verenigde Staten.

Tesla opent Europese dealers
Tesla bouwt razendsnel aan een solide basis. Inmiddels levert de fabrikant twee modellen; de Tesla Roadster en de Tesla S. Die laatste is een vierdeurs sedan. Het unieke aan beide modellen is dat ze enkel elektrisch zijn aangedreven, maar wel de looks en de prestaties van een echte sportauto weten te leveren. De dealerschappen moeten volgens Tesla dit unieke karakter ook uit gaan stralen. Volgens eigen zeggen is er goed gekeken naar Apple en Starbucks waar de klantbeleving centraal staat.

Levering in Europa
Afgelopen week leverde Tesla de 500ste Roadster af. Later deze maand zal de productie van de Roadster Sport beginnen. Deze zomer zal het merk ook in Europa leverbaar worden. Het is niet ondenkbaar dat het dealerbestand in de loop van de tijd nog verder uitgebreid zal worden.
Redactie
Door Redactie
Tesla opent Europese dealers
Tesla opent Europese dealers
Tesla opent Europese dealers
Tesla opent Europese dealers

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers