Autonieuws

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo vanaf € 13.290,-

Volkswagen heeft de nieuwe Polo van een prijskaartje voorzien. De voordeligste versie is er vanaf € 13.290,- en daarvoor krijgt de nieuwe eigenaar een 60 pk sterke Polo 1.2 Easyline voor terug.

Volkswagen Polo vanaf € 13.290,-

Tot de standaarduitrusting van de goedkoopste Volkswagen Polo behoren centrale portiervergrendeling, zijairbags, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, elektrisch bedienbare zijruiten vóór en radiovoorbereiding met 4 speakers. Veiligheid wordt geboden door ESP met Hill Hold Control, een reeks airbags, gordels met gordelspanners en spankrachtbegrenzers, wiplashhoofdsteunen, en tot slot Isofix-bevestigingspunten voor kinderzitjes. Voor extra veiligheid zijn er eventueel nog mistlampen vóór, geïntegreerde bochtenverlichting (vanaf Highline) en gordijnairbags te leveren. En verwennerijen zijn er in de vorm van een radio- en navigatiesysteem met geïntegreerde handsfree telefoonvoorbereiding, een glazen schuifdak en bi-xenonkoplampen. De laatste zijn echter niet meteen vanaf de marktintroductie in juli leverbaar.  

De gehele prijslijst van de nieuwe Polo laat nog even op zich wachten. Wel heeft Volkswagen  laten weten dat het totale Polo-gamma binnen de 20%-bijtellingcatergorie zal vallen voor zakelijke rijders.

Redactie
Door Redactie
Volkswagen Polo vanaf € 13.290,-
Volkswagen Polo vanaf € 13.290,-

Mis geen belangrijk Volkswagen-nieuws meer

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en mis geen enkel nieuws meer van jouw favoriete merk.

Zoeken

Merk- & modeldossiers