Autonieuws

MINI

Is dit de derde generatie New MINI?

Deze twee afbeeldingen van wat een nieuwe MINI lijkt te zijn struinen over het wereld wijde web. Maar is dit daadwerkelijk de derde generatie van de New MINI?

Is dit de derde generatie New MINI?

Het front van deze MINI heeft in ieder geval veel weg van de volgend jaar te verschijnen MINI Crossman, het eerste SUV/Crossover-model van het merk. In dat (toekomstige) opzicht lijkt het inderdaad om de nieuwe generatie MINI te gaan. Echter biedt de afbeelding door de onscherpte en enkel een blik op het front hier nog te weinig inzicht in om dit te concluderen. 

Nep
De foto van het dashboard weten we zeker, die is nep. De afbeelding is een aangepaste versie van een foto die enkele jaren geleden over het internet zworf en ons een blik gunde op het interieur van de huidige generatie MINI. Mede hierdoor, zijn we nog enigszins terughoudend om meteen te beweren dat het hier om de derde generatie van de New MINI gaat. Hopelijk wordt er binnenkort meer duidelijkheid geschept.

Redactie
Door Redactie
Is dit de derde generatie New MINI?

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers