Autonieuws

Renault Kangoo be bop

Renault Kangoo be bop geprijsd

Renault heeft de prijzen van de korte Kangoo bekend gemaakt. Het model dat onder de naam Kangoo be bop door het leven gaat is een concurrent van onder andere de Peugeot Bipper Teepee en de Fiat Quobo.

Renault Kangoo be bop geprijsd
Het aanbod van de Kangoo be bop past goed bij zijn compacte maten. Het model is slechts met twee motoren en één uitrustingsniveau beschikbaar. Liefhebbers voor het rijden op benzine krijgen de 110 pk sterke 1.6 liter motor voorgeschoteld. Deze krachtbron beschikt over een maximaal koppel van 148 Nm en heeft een prijskaartje van €19.900,-. Het dieselmodel is uitgerust met de 1.5 dCi krachtbron. Deze motor levert 105 pk en heeft een koppel van 240 Nm. De oliegestookte Kangoo moet €24.090,- opleveren.

Unieke feature
De be bop is standaard uitgerust met airconditioning, een radio/cd-speler, een licht- en regensensor en elektrische bedienbare buitenspiegels. Daarnaast beschikt de auto over een vrij unieke feature in de vorm van een elektrische bedienbare ruit in de achterdeur. Om meer (visuele) ruimte in het interieur te krijgen is de be bop standaard uitgerust met een glazen kanteldak voorin, een glazen dakpaneel in het midden en boven de passagiers een glazen schuifdak.
Redactie
Door Redactie
Renault Kangoo be bop geprijsd

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers