Autonieuws

Vernieuwde Mercedes S 63 en S 65 AMG geprijsd

Nog voordat de vernieuwde Mercedes-Benz S 63 en 65 AMG officeel zijn gemaakt heeft Autotelegraaf de prijzen ervan kunnen bemachtigen. Beide modellen zijn nauwelijks duurder geworden.

De Mercedes-Benz S 63 AMG met 525 pk sterke V8 staat in de boeken voor minimaal € 202.342,-. Dit is een verschil van nog geen € 2.000,- ten opzichte van z´n voorganger.  Is 13 cm aan extra wielbasislengte wenselijk dan kunnen klanten voor de verlengde variant gaan. De S 63 AMG Lang vergt een extra investering van afgerond tien mille; een prijsverhoging van minder dan € 3.500,- Dan is er ook nog de S 65 AMG, het absolute topmodel binnen het gamma van de S-klasse met 612 pk sterke V12. Mercedes vroeg € 309.573,- voor de vorige generatie. De prijs van de nieuwe? Die bedraagt € 313.518,-.

Uitrusting
Bij de prijs van de top-AMG’s zijn de volgende zaken inbegrepen: een AMG-sportstuur inclusief aluminium schakelpeddels, een sportonderstel met Active Body Control (ABC), lederen sportstoelen en een sportuitlaatsysteem. De S 65 AMG mag zich nog rijker noemen met toegevoegde verwennerijen als Keyless-Go, een 6-CD/DVD-wisselaar, High Beam Assist, warmtewerend glas, een elektrisch verwarmde en geventileerde achterbank, verwarmde ruitensproeierreservoir, een automatisch te openen en te sluiten achterklep en 20 inch lichtmetalen wielen. De laatste zijn ook te verkrijgen voor de S 63 AMG, maar dat kost je wel € 3.101,- extra. Wielen met een diameter van 19 inch worden standaard gemonteerd.

Gerelateerde artikelen

Mercedes Ditigal Light-koplamp projecteert nog net geen smileys

Autonieuws
> Artikel lezen

Prijzen voor opgewaardeerde Mercedes S-klasse

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes-Benz S-klasse verder verfijnd

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes S560e: ook een limo kan zuinig zijn

Autonieuws
Mercedes S560e: ook een limo kan zuinig zijn
> Artikel lezen

Mercedes maakt beginnetje met nieuwe S-klasse

Spyshots
> Artikel lezen

Wat is Mercedes van plan met de nieuwe S-klasse?

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.