Autonieuws

Kia past prijzen aan

In deze economische tijden is de consument spekkoper. Dit blijkt wel uit het feit dat steeds meer fabrikanten hun prijzen flink omlaag schroeven. Laatste voorbeeld hiervan is Kia die de prijzen van een groot deel van haar modellen verlaagd.

Het merk Kia is altijd al een prijsvechter geweest en laat dit nu ook zien in deze financieel moeilijke tijd. “We proberen potentiële kopers niet voor ons merk te winnen door ze opvallende actieaanbiedingen te presenteren, maar vertalen dat klantvoordeel direct door in onze nieuwe, lagere prijzen.” Dit aldus Cor Baltus, Algemeen Directeur van Kia Nederland. Geen kortingen dus, maar verlaagde vanafprijzen.

Tot € 1.300,- voordeel
De lagere prijsstelling van de Kia Picanto, nu vanaf € 7.395,- (voorheen € 7.995,-) was recent al een voorbode van de nieuwe prijzen van Kia. Nu volgen de cee’d modelreeks en de Sportage dat voorbeeld, met een voordeel van respectievelijk € 1.200,- en € 1.300,-. Dat betekent dat de Kia’s cee’d en pro_cee’d vanaf nu leverbaar zijn vanaf € 14.995,- (voorheen € 16.195,-), de cee’d SW kent nu een vanafprijs van € 15.995,- (voorheen € 17.195,-) en de Sportage is er met onmiddellijke ingang vanaf € 21.995,- (voorheen € 23.293,-)

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Kia Ceed GT wel een volbloed hot hatch?

Spyshots
> Artikel lezen

Eerste details vernieuwde Kia Sportage

Autonieuws
> Artikel lezen

Gefacelifte Kia Sportage nu al naakt gespot

Spyshots
> Artikel lezen

Gesnapt: productiemodel van Kia Proceed Concept

Spyshots
> Artikel lezen

Prijzen voor nieuwe Kia Ceed (Sportswagon)

Autonieuws
Prijzen voor nieuwe Kia Ceed (Sportswagon)
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.