Autonieuws

Nissan Note

Nissan Note geprijsd

Het heeft even op zich laten wachten, maar de vernieuwde Nissan Note is dan eindelijk bij de dealers gearriveerd. Prijzen beginnen bij € 16.175,- voor de Visia met 1.4 liter motor en 88 pk.

Nissan Note geprijsd

De vernieuwde Nissan Note werd gepresenteerd tijdens de Autosalon van Parijs, vorig jaar oktober. Maar wegens een te grote voorraad van het vorige model is de nieuwe lichting met enkele maanden uitgesteld.

20% bijtelling voor 1.4
Nu staat ´ie dan eindelijk in de Nissan-showrooms met een vanafprijs van € 16.175,-. Hiervoor krijgt de koper de beschikking over een 1.4 liter motor die 88 pk levert. Tot de standaarduitrusting van deze uitvoering behoort onder meer airconditioning, een radio/CD-speler, elektrische ramen vóór, vier airbags en een verschuifbare achterbank. Iets hoger op de uitvoeringenladder staat de Life+. Deze bevat bovenop de basisuitrusting nog zaken als cruise control met snelheidsbegrenzer, Bluetooth-aansluiting, automatische klimaatregeling, donker getinte zijramen achter, parkeersensoren achter en 16 inch lichtmetalen wielen. De Note Life+ met 1.4 liter benzinemotor staat voor € 17.975,- in de prijslijsten. Als topmodel binnen de 1.4 reeks is er de uitvoering Acenta. Wie minimaal € 18.375,- neerlegt wordt nog eens extra verwend met ESP, raamairbags en actieve hoofdsteunen vóór. Bovendien profiteren alle Note´s met 1.4 liter motor van een B-label dankzij de lage CO2-uitstoot van 139 g/km. Deze waarde is goed genoeg om in aanmerking te komen voor het bijtellingstarief van 20%.

Overige motorvarianten
Naast de basismotor is de Nissan Note ook leverbaar met 1.6 liter benzine. Deze beschikt over 110 pk en staat als Life+ voor € 18.975 in de boeken. De luxueuzere Acenta en het topmodel Tekna kosten respectievelijk € 19.375,- en € 20.925,-. De meest luxe uitvoering is tevens nog uitgerust met gedeeltelijk lederen bekleding, Intelligent Key en Nissan Connect, een geïntegreerd een nieuwe audio- en navigatiesysteem met touch screen gekoppeld aan een radio/CD/MP3-speler. Standaard is de sterkste benzinemotor gekoppeld aan een handbak, maar tegen meerprijs is er ook een automaat verkrijgbaar. Tot slot vinden we in de prijslijst van de diesels de 1.5 dCi met 106 pk. Deze is in dezelfde uitvoeringen (Life+, Acenta en Tekna) als de 1.6 benzine te bestellen en uitsluitend met handbak leverbaar. Prijzen beginnen bij net geen 23, 24 en 25 mille.

Redactie
Door Redactie

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers