Peugeot 206+ prijzen bekend

De naar een 207 opgefriste Peugeot 206+ zal bij de dealer verkrijgbaar zijn vanaf € 10.500,-. Hiervoor beschikt de koper over de uitvoering XR met 1.1-motor. In de eerste helft van april worden de eerste auto´s uitgeleverd.

De driedeurs Peugeot 206+ is ook leverbaar als XS 1.4 voor een bedrag van € 11.600,-. Wie vijf deuren wenst kan kiezen tussen de XR met 1.1 of 1.4 liter motor of een XS 1.4. Ze kosten respectievelijk € 11.100,- en € 11.800 en € 12.200,-.

XR uitrusting
De XR is standaard uitgerust met onder andere sportstoelen vóór, elektrisch bedienbare ramen vóór, stuurbekrachtiging, 12 Volt aansluiting in de middenconsole, “Follow me home” verlichting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en automatische portiervergrendeling wanneer de snelheid boven de 10 km/h komt.

XS-uitvoeringen
Tegen meerprijs zijn de XS-uitvoeringen uit te rusten met 15 inch wielen van het type ‘Interlagos’
(€ 780,-) of een sportakket, bestaande uit een met leer bekleed stuur, aluminium sportpedalen en portiergrepen en een aluminium handgreep op het dashboardkastje. Aan de buitenzijde is het sportieve paket herkenbaar aan de aluminium grille en tankdop, stootlijsten in carrosseriekleur en de sportuitlaat. Het sportpakket staat voor slechts € 320,- in de prijslijsten. Verder biedt de ´XS´ bovenop de ´XR´ nog elektrische ramen vóór sequentieel bedienbaar, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, een bergtas aan de achterzijde van de voorstoelen, in delen (40/60) neerklapbare achterbank met extra Isofix aansluitingen, radio/CD-speler met 6 speakers en bediening aan de stuurkolom, aluminium afwerking rondom ventilatieroosters, mistlampen en in de kleur van carrosserie gespoten portiergrepen en buitenspiegels.

Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties