Autonieuws

BMW 7-serie Individual: een stap verder

Tijdens de Autosalon van Genève zal BMW het Individual programma van de 7-serie voorstellen. Zoals gebruikelijk omvat het personaliseringprogramma vele exclusieve items om het vlaggenschip naar eigen smaak aan te kleden. Vanaf dit voorjaar is de nieuwe BMW 7-serie Individual samen te stellen.

Eigenlijk kan iedere klantenwens vervuld worden, maar BMW licht toch alvast een aantal interessante mogelijkheden binnen het 7-serie Individual programma uit. Debuterend op de 7-serie Individual is bijvoorbeeld een nieuw soort  Merino nappaleder voor de stoelen, verschillende delen van het dashboard en de deurpanelen. Verkrijgbare kleuren zijn zoal Graphite, Silk Grey, Champagne, Amaro Brown, Cohiba Brown, en Platinum. Allen van zeer hoog kwalitateit en zacht en comfortabel aanvoelend. De hemelbekleding en de A-, B-, C-stijlen kunnen tevens in het leer gestoken worden, al dan niet overeenkomstig met de kleur van de bekleding. Wie echter een ietwat spannender sfeer wil opwekken gaat voor een andere tint. Hetzelfde geldt voor de vloerbedekking en de -matten.

Overige mogelijkheden
Klanten die al dat koeienhuid willen afwisselen met een ander soort materiaal kunnen bijvoorbeeld kiezen uit aluminium en hout. Ten opzichte van de vorige generatie 7-serie Individual zijn de mogelijkheden uitgebreid. Satin Walnut en Reddish Brown Plain Wood zijn er zoal aan toegevoegd. Deze houtsoorten geven de limousine een zeer chique uitstraling, terwijl Black Piano de 7-serie juist een meer elegante ambiance meegeeft. Wat de klant ook kiest, het zal de auto nooit misstaan.

Kristallenlak
Is het interieur eenmaal op smaak gebracht dan kan men vervolgens volledig losgaan op de buitenzijde. Tussen het uitgebreide kleurenpallet bevindt zich een zeer speciale lak genaamd Citrin Black. Deze heeft een unieke structuur die het te danken heeft aan een soort kristallenproces. Volgens BMW wekt de de lak vooral onder een bepaalde stand van het zonlicht mooie effecten op. Hiermee uitgerust is een 7-serie Individual duidelijk onderscheidend ten opzichte van de minder weelderige varianten. Om het unieke plaatje compleet te maken adviseert BMW Individual deze lakkleur in combinatie met een champagne kleurig interieur te nemen, samen met de 20 inch Individual-wielen.

Tijdrovend
Alle keuzemogelijkheden binnen het Individual programma van de 7-serie zijn simpelweg te omvattend en daarom niet allemaal bij naam te noemen. Het zal dan ook even tijd kosten op een 7-serie Individual helemaal naar eigen wens aan te kleden. Klanten die niet kunnen wachten tot het voorjaar moeten begin maart afreizen naar Genève. Daar debuteert de nieuwe BMW 7-serie Individual tijdens de autosalon.

Gerelateerde artikelen

BMW viert jubileum 7-serie met Edition 40 Jahre

Autonieuws
BMW viert jubileum 7-serie met Edition 40 Jahre
> Artikel lezen

100 keer BMW Individual 7-serie The Next 100 Years

Autonieuws
BMW Individual 7 Serie THE NEXT 100 YEARS
> Artikel lezen

M760Li xDrive: de Alpina B7 van BMW

Autonieuws
BMW M760Li xDrive
> Artikel lezen

Diamanten-inleg voor BMW 750Li Individual

Autonieuws
BMW 750Li xDrive Individual
> Artikel lezen

'Mid-cycle facelift' voor BMW 7-serie in aantocht

Spyshots
'Mid-cycle facelift' voor BMW 7-serie in aantocht
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.