Autonieuws

Prijsverhoging Nissan GT-R

Nissan heeft de prijzen van de GT-R verhoogd. Mede door de nieuwe BPM-regeling is het prijskaartje bijna 10 mille hoger geworden.

De Nissan GT-R werd vorig jaar voorzien van een prijskaartje van € 111.000,-. Maar door de nieuwe BPM-regelgeving is deze per januari 2009 gestegen naar € 120.200,-. Geen nood overigens voor wie de auto al had besteld, daarvoor blijft de oude prijs gelden. Nieuwe liefhebbers kunnen bij Nissan terecht voor een drietal uitvoeringen: Base, Premium Edition en Black Edition. De prijs van de basisversie bedraagt 120.200 euro. De rijker uitgeruste Premium Edition kost 122.200 euro en voor het topmodel, de Black Edition, betaalt de klant 124.200 euro. Alle varianten zijn voorzien van een 480 pk sterke 3,8-liter V6-motor, vierwielaandrijving en een sequentiële zestrapsautomaat, die ook handmatig door middel van flippers aan het stuur is te bedienen.

Vanaf april leverbaar
De Nissan GT-R verschijnt in april 2009 bij de Europese dealers. Op de website www.gtrnissan.com is online een Nissan GT-R te reserveren. Bestellen kan ook bij Visscher Amsterdam. Deze Nissan-dealer is in Nederland aangesteld als High Performance Centre. Visscher Amsterdam is gevestigd aan de Schepenbergweg 43 in Amsterdam Zuidoost.

Gerelateerde artikelen

Nissan: 'Nieuwe GT-R wordt snelste ter wereld'

Autonieuws
> Artikel lezen

Nissan GT-R (Nismo) weet niet van ophouden

Spyshots
> Artikel lezen

Liefhebber bouwt Nissan GT-R Nismo van Lego

Autonieuws
Nismo
> Artikel lezen

Jarige jobs trakteren zichzelf op Nissan GT-R50 by ItalDesign

Autonieuws
> Artikel lezen

Laatste ronde voor Nissan GT-R Track Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Nissan Copzilla: 'Anything you say can be held against you'

Autonieuws
Nissan Copzilla: 'Anything you say can be held against you'
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.