Autonieuws

Nieuwe uitstraling voor MG ZR

De MG ZR, het sportieve broertje van de Rover 25, is in navolging op de 25 ook vernieuwd. De MG ZR heeft een klein beetje meer het gezicht van de XPower SV gekregen en dat beloofd een nog sportievere styling. Ook technisch zijn er wat aanpassingen.

Uiterlijke wijzigingen en opties zijn vergelijkbaar met die van de Rover 25. Het gaat eigenlijk om een grondige facelift waarbij de grille, koplampen en bumpers zijn aangepast. Verder zijn er wat details aangepast en natuurlijk horen daar ook lakkleuren en nieuwe types lichtmetalen velgen bij.

Het interieur is ook aangepakt. De ronde ventilatieroosters ogen sportief en diverse aluminium accenten maken het geheel af. Voor een beter rijgedrag is het onderstel licht aangepast en is de plaatsing van de pedalen verbeterd. Bovendien zijn de remmen wat prettiger te bedienen (lees: beter te doseren).

Een nieuwe uitstraling moet de MG ZR weer een tijdje mee laten gaan. Het exterieur en interieur zien er in ieder geval weer fris uit. Afwachten is of de rij-eigenschappen ook verbeterd zijn.

Gerelateerde artikelen

MG toont zijn eerste crossover: de GTS

Autonieuws
> Artikel lezen

Opvallende scores bij nieuwe reeks Euro NCAP-tests

Autonieuws
Vier lage scores bij nieuwe reeks Euro NCAP-tests
> Artikel lezen

Nog sneller en sportiever: MG XPOWER ZR-X

Autonieuws
Nog sneller en sportiever: MG XPOWER ZR-X
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.