Autonieuws

Prijs Suzuki Alto bekend

De nieuwe Suzuki Alto heeft een prijskaartje gekregen. De compacte nieuweling van Suzuki krijgt voorlopig een vanafprijs van € 8.499,-. Die prijs is exclusief voorbehouden aan deze voorverkoopperiode. De nieuwe Suzuki Alto staat vanaf april bij de dealers.

Als Suzuki de nieuwe Alto in april bij de dealers binnenrijdt is het model leverbaar als 1.0 Base, 1.0 Comfort en 1.0 Exclusive. Op dit moment is alleen de prijs van de Comfort-uitvoering bekend (€ 8.499,-). Dat model beschikt over onder meer stuurbekrachtiging, centrale vergrendeling op afstand, elektrische ramen en een in hoogte verstelbaar stuurwiel. Onder de motorkap ligt een 1.0 liter driecilinder benzinemotor. Het blok ontwikkelt een vermogen van 68 pk en een koppel van 90 Nm. Spectaculaire prestaties vallen niet te verwachten, maar een verbruik van slechts 4,4 l/100 km en een CO2-uitstoot van 103 g/km zijn wel opvallend laag te noemen. Zo laag zelfs dat de Alto in de 14%-bijtellingscategorie komt te vallen. En dat is uniek.

Overige prijzen volgen
Zoals gezegd staat de nieuwe Alto vanaf april bij de dealers. De prijzen van de Base en Exclusive worden in aanloop naar de marktintroductie bekend gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Suzuki Alto stoot minder uit en krijgt A-label

Autonieuws
Suzuki Alto stoot minder uit en krijgt A-label
> Artikel lezen

Suzuki Alto Online heeft geen verkoper nodig

Autonieuws
Suzuki Alto Online heeft geen verkoper nodig
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.