Autonieuws

Chique Volkswagen Passat CC Individual

Volkswagen’s maatwerkafdeling presenteert de Passat CC Individual. De Comfort Coupé wordt zowel optisch als binnenin verwend met het hoogste niveau aan materialen wat Volkswagen Individual momenteel kan bieden. Vanaf begin 2009 rollen deze eerste exclusieve CC’s van de band.

Naast het uitbrengen van sierlijke en luxe optiepakketten voor bijna alle Volkswagen modellen, produceert Volkswagen Individual ook kant-en-klare Volkswagen modellen verpakt in een exclusief omhulsel. De Volkswagen Eos, Passat en Touareg gingen de Passat CC inmiddels al voor. Nu is het de beurt aan de CC om verwend te worden.

Exterieur
De Volkswagen Passat CC is van zichzelf al een gracieuze verschijning. En in Individual trim schittert het helemaal. Wanneer de eerste Passat CC Individual’s van de band rollen begin 2009 zal het optisch zijn aangekleed met een aantal exclusieve zaken. Standaard zal de auto voorzien zijn van geheel nieuwe 18 inch wielen die luisteren naar de naam ‘Chicago Black’. Optioneel is er eventueel een inchmaat groter te bestellen. Nog zo’n exclusief tintje is de speciaal ontwikkelde lakkleur ‘Moonlight Blue’. Een carrosseriekleur die we in het verleden vaker tegen zijn gekomen in de optielijsten van Volkswagen. Deze pareleffectlak neigt naar diepzwart en bevat een donkerblauwe gloed. Bovendien is het eigen embleem van Volkswagen Individual te vinden op de voorzijde van de Passat Comfort Coupé.

Interieur
Binnenin worden door inzittenden omgeven door het beste wat Volkswagen te bieden heeft. Two-tone leer op de elektrische verstelbare zetels is standaard, waarbij de zitvlakken zijn uitgevoerd in de kleur ‘Nougat’. En stoelventilatie houdt het achterste gedeelte van het lichaam lekker koel. Het interieur blinkt verder in luxe en exclusiviteit uit door het zwarte nappaleer. Veel panelen zijn bedekt met dit materiaal, zoals het stuurwiel, versnellingspook en delen op het dashboard. Hoogglans pianolak afwerking zorgen voorde finishing touch, evenals de sfeerverlichting bij het voetencompartiment en deurgrepen. Tot slot licht in de dorpels ‘Volkswagen Individual’ op in de speciale sierlijsten.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Volkswagen CC heeft z'n vorm te pakken

Spyshots
New Volkswagen CC
> Artikel lezen

Reislustige gran turismo: Volkswagen Arteon

Autonieuws
> Artikel lezen

Op de pijnbank: Volkswagen C Coupé GTE

Spyshots
Op de pijnbank: Volkswagen CC GTE
> Artikel lezen

Volkswagen Arteon is naam van nieuwe Passat CC

Autonieuws
> Artikel lezen

Sterrenregen bij laatste botsproeven Euro NCAP

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe details rond Volkswagen Arteon

Spyshots
Nieuwe details rond Volkswagen Arteon
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.