Autonieuws

Renault Mégane R26.R geprijsd

Menig een staat niet eens meer stil bij de Mégane III nu de vierde generatie is gepresenteerd. Toch hadden wij van Renault nog het prijskaartje van een ´oud´ model tegoed. Namelijk die van de radicale Mégane R26.R. Reden genoeg om nog een keer de Mégane III onder de aandacht te brengen.

Voor minimaal € 38.800,- wisselt de Renault Mégane R26.R(adicale) van eigenaar. Een beperkt aantal eigenaren overigens, want de snelste Mégane ooit worden in een gelimiteerde oplage van 450 stuks gebouwd. De productie start volgend jaar januari.

Goedkoop optiepakket
In z´n normale gedaante is de Mégane R26.R al een echt racemonster. De cijfers bevestigen dit nog eens. Een vermogen van 230 pk en 310 Nm, en een sprint naar 100 km/h in 5,9 seconden. Het optionele Pack R260R maakt de auto helemaal af...en sneller. Het pakket omvat extra´s als climate control, een titanium uitlaatsysteem, een rolkooi, semi-slicks van bandenmerk Toyo en een motortuning naar 260 pk. En dan de meerprijs van dit pakket; die bedraagt slechts 100 euro. Altijd doen dus! Als enige Renault Sport-dealer van Nederland kan Van Kerkhof & Visscher de Mégane R26.R leveren. Er komen tien exemplaren naar Nederland.

Gerelateerde artikelen

Renault Mégane RS wil zijn kroon terug

Spyshots
> Artikel lezen

Familieneus voor de Renault Mégane

Autonieuws
Familieneus voor de Renault Mégane
> Artikel lezen

Ringvechter: Renault Megane RS 275 Trophy

Autonieuws
Ringvechter: Renault Megane RS 275 Trophy
> Artikel lezen

Opvallende scores bij nieuwe reeks Euro NCAP-tests

Autonieuws
Vier lage scores bij nieuwe reeks Euro NCAP-tests
> Artikel lezen

Puristen-speeltje: Renault Mégane RS 275 Cup-S

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.