Autonieuws

Bentley Driving Experience ‘Power on Ice’

In februari en maart volgend jaar organiseert Bentley weer een unieke en exclusieve driving experience. Op een Finse ijsvlakte, dichtbij de poolcirkel, kan een select gezelschap een aantal dagen de meer dan 500 Bentley Continental-pk’s de vrije loop laten.

Boven in Finland speelt zich begin volgend jaar weer een waar spektakel af. Diverse Bentley Continental modellen mogen daar alles uit de kast halen op een bevroren meer, zo’n 60 km van de poolcirkel. Met temperaturen van -30 graden hoeft men niet bang te zijn door het ijs te zakken. Niet minder dan oud-rallykampioen en levende legende Juha Kankkunen de rijders begeleiden.

Bentley comfort
Naast de weelde op het ijs is er ook langs de vlakte de nodige luxe en comfort. Er wordt overnacht in de meest luxe hotels en/of in comfortabele chalets. Tot in de puntjes verzorgd uiteraard. Dit onderdeel neemt de Finse topkok Jarmi Pitkänen voor rekening.

Inschrijven
Personen die zich willen inschrijven voor dit evenement moeten flink in hun buidel tasten. De voordeligste rijtraining kost € 7.590,- en de duurste ruim € 25.000,-. De plaatsen zijn beperkt dus snel boeken is geboden. Overigens kunnen zowel Bentley-rijders als niet Bentley-rijders deelnemen. Zie voor meer details: www.bentleydriving.com/poweronice

Gerelateerde artikelen

Hoe trouw is de nieuwe Continental GT aan de EXP 10?

Spyshots
> Artikel lezen

Bentley werkt wansmaak in de hand met Continental 24

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoe trouw is de nieuwe Continental GT aan de EXP 10 Speed 6?

Spyshots
Hoe trouw blijft de nieuwe Continental GT aan de EXP 10 Speed 6?
> Artikel lezen

Nieuwe Bentley Continental GT begint vorm te krijgen

Spyshots
> Artikel lezen

Bentley houdt woord met Continental GT

Autonieuws
> Artikel lezen

Born to race: Bentley Continental GT3

Autonieuws
Born to race: Bentley Continental GT3
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.