Autonieuws

Eerste officiële foto van de Nissan 370Z

Nissan heeft in aanloop naar het werelddebuut van de 307Z een eerste foto vrijgegeven. Details ontbreken in het bericht dat Nissan de wereld in heeft gestuurd, maar de foto spreekt voor zich. De nieuwe 370Z borduurt duidelijk voort op de 350Z die hij vervangt.

In onze spyshots kwam de 370Z recent al voorbij. Maar officiële details ontbraken daarbij. Ook bij het vrijgeven van de eerste foto van Nissan´s nieuwe sportauto houdt de fabrikant de lippen stijf op elkaar. Het enige dat de Japanners laten weten is dat de 370Z in alle voortborduurt op zijn voorganger 350Z die hiermee wordt vervangen. Dat is in het design dan ook duidelijk terug te zien. Het interieur oogt overigens wat luxueuzer en lijkt wel te zijn afgeleid van het interieur van de Infiniti G37.

Speculaties
De naam 370Z is afgeleid van de 3.7 liter V6 motor die Nissan in de auto lepelt. De motor komt bij Infiniti vandaan en ontwikkelt een vermogen van 330 pk. Daarmee moet de 370Z het zelfs Porsche 911-rijders moeilijk gaan maken. Als Nissan officiële details hierover vrijgeeft houden wij u op de hoogte.

Alle details en meer foto´s worden eind november vrijgegeven wanneer de 370Z debuteert op de Autoshow in Los Angeles.

Gerelateerde artikelen

Poolse Syrena Sport refereert aan jaren ‘50

Autonieuws
Poolse Syrena Sport refereert aan jaren ‘50
> Artikel lezen

Nissan 370Z krijgt een nieuw frontje

Autonieuws
Nissan 370Z krijgt een nieuw frontje
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.