Autonieuws

4.200 euro extra voor Q5 Pro Line

De Audi Q5 is vanaf zijn marktintroductie ook leverbaar in Pro Line en S Line-uitvoering. Vanaf december bedraagt de meerprijs van deze uitrustingniveaus respectievelijk € 4.200,- en € 5.999,-. Een S Line pakket op de zescilinder Q5-modellen kost 5.663 euro extra.

Bij de verkoopstart in december is de nieuwe Audi Q5 leverbaar in een Pro Line- en S line-uitvoering. Het Pro Line pakket is gericht op luxe en comfort, terwijl de S line-uitvoering het sportieve karakter van de Audi Q5 extra accentueert.

Inhoud Pro Line pakket
Wat de koper aan extra´s krijgt bij het aanschaffen van een Q5 S Line was al bekend. De inhoud en de prijs van Audi´s bekende Pro Line pakket echter nog niet. Deze bevat onder meer een volautomatische airconditioning met drie klimaatzones, het Audi Parking System Plus, een diefstalarm, metallic-/pareleffectlak en Xenon plus-verlichting. De viercilinderuitvoeringen zijn bovendien voorzien van het Audi Sound System met tien actieve luidsprekers, centerspeaker in het dasboard, een subwoofer en een zeskanaals versterker. Bij de zescilinderuitvoeringen van de Audi Q5 Pro Line wordt standaard het Bang & Olufsen Sound System geleverd. Dit bestaat uit veertien actieve luidsprekers, een subwoofer en een tienkanaals versterker met een totaal vermogen van 505 Watt. De zescilinder-modellen krijgen in Pro Line-uitvoering bovendien standaard de beschikking over Xenon plus in combinatie met adaptieve verlichting. De meerprijs voor de Pro Line-uitvoering van de Audi Q5 bedraagt zowel voor de vier- als de zescilindermodellen € 4.200,-. De Audi Q5 is leverbaar vanaf € 53.850,-.

Gerelateerde artikelen

Audi SQ5 TFSI: 354 pk sterk topmodel

Autonieuws
Audi SQ5 TFSI: 354 pk sterk topmodel
> Artikel lezen

Audi Sandbox maakt kinderfantasieën nog echter

Autonieuws
Audi Sandbox is uitgekomen fantasie van ieder kind
> Artikel lezen

Deze Q’s kun je van Audi verwachten

Autonieuws
Q8
> Artikel lezen

Abt geeft Audi SQ5 flinke pk-injectie

Autonieuws
SQ5
> Artikel lezen

Audi's quattro-techniek is fikse omzetmaker

Autonieuws
Audi's quattro-techniek is fikse omzetmaker
> Artikel lezen

Nieuwe instapper maakt Audi Q5 stuk betaalbaarder

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.