Autonieuws

Touran BlueMotion vanaf € 30.625,-

Volkswagen heeft haar BlueMotion-gamma uitgebreid met de Touran. De Volkswagen Polo, Golf, Jetta, Passat en Sharan waren al verkrijgbaar met Bluemotion pakket. Prijzen beginnen bij € 30.625,- voor de Touran Trendline Bluemotion.

De Volkswagen Touran BlueMotion maakt gebruik van een 1.9 liter TDI-motor met 105 pk. Deze motor is uitgerust met een nieuw ontwikkelde turbo die voor een lager brandstofverbruik zorgt. Deze is bepaald op 5,4 liter diesel per 100 kilometer, terwijl de CO2-uitstoot 144 g/km bedraagt. Andere aanpassingen die de Volkswagen technici hebben uitgevoerd zijn een (licht) gewijzigde grille, een verlaging van de grondspeling en het monteren van lage weerstandbanden.

Prijzen
De prijzen zijn ook bekendgemaakt. Vanaf € 30.625,- rijdt je een Touran Trendline Bluemotion. De overige BlueMotion uitvoeringen zijn Comfortline en Highline. Deze zijn verkrijgbaar voor respectievelijk € 32.425.- en € 34.425.-. Daarmee zijn de BlueMotion varianten geen cent duuurder dan de conventionele Touran versies met 1.9 liter TDI-motor (105 pk).

Gerelateerde artikelen

Radio-ontvangst van CD-kwaliteit in Volkswagens

Autonieuws
Radio-ontvangt van CD-kwaliteit in Volkswagens
> Artikel lezen

Nieuwe Volkswagen Touran maakt Sharan overbodig

Autonieuws
Volkswagen onthuld nieuwe Touran
> Artikel lezen

Eerste prototype nieuwe Volkswagen Touran gesnapt

Spyshots
> Artikel lezen

Nieuwe Volkswagen Touran bijna klaar voor debuut

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.