Autonieuws

Teaser nummer vier: Lamborghini Concept

Eén dag voordat Lamborghini haar nieuwe model geheel onthult toont de sportwagenfabrikant nog een teaser. Aan de hand van de koplampunit moeten we ditmaal raden hoe het nieuwe model eruit komt te zien. Ook wordt er gerept over een nieuwe naam: Estoque.

Woendag wordt het nieuwe model van Lamborghini onthuld. Na een drietal teasers wacht iedereen in spanning af. Dat het een vierdeurs sportwagen betreft is nagenoeg zeker. Lamborghini heeft nog niet genoeg van de ontvangen aandacht dat het krijgt en voert de spanning nogmaals op met een vierde teaser. Een koplampunit is het nieuwe en tevens vierde puzzelstuk.

Estoque
Diverse automedia - waaronder wij - dacht eerder dat het nieuwe Lamborghini-model ´Urus´ zou gaan heten. De laatste dagen circuleert de naam ´Estoque´ over het wereld wijde web. Een estogue is het ranke zwaard van de matador, die hiermee de fatale steek bij de vechtende stier in de arena uitdeelt. Hoe de nieuwe Lamborghini nu daadwerkelijk gaat heten is puur giswerk. Wat het ook is, Lamborghini kennende krijgt de sportwagen een exotische roepnaam.

Nog één dag
Hoewel een nieuwe teaser van een nieuwe Lamborghini altijd interessant is, hoeven we niet lang meer te wachten totdat alle puzzelstukken samenvallen. Morgen geeft Lamborghini de eerste details en beelden vrij. Tijdens de Autosalon van Parijs vindt de officiële presentatie van het nieuwe model plaats.

Gerelateerde artikelen

Grande finale Lamborghini Aventador in aantocht

Spyshots
Grande finale Lamborghini Aventador in aantocht?
> Artikel lezen

Goud voor oud: Novitec Lamborghini Aventador S

Tuning & styling
> Artikel lezen

Lamborghini 'Huracam' is 's werelds snelste filmauto

Autonieuws
Lamborghini 'Huracam' is 's werelds snelste filmauto
> Artikel lezen

Taart met extra slagroom bij Lamborghini

Autonieuws
Taart met extra slagroom bij Lamborghini
> Artikel lezen

Lamborghini Huracán Performante Spyder mag los in Genève

Autonieuws
> Artikel lezen

TopCar vindt Lamborghini Urus niet extreem genoeg

Tuning & styling
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.