Autonieuws

Wijzigingen aan Lexus IS zeer beperkt

Vanaf volgende maand zal de gefacelifte Lexus IS te bewonderen zijn op de Autosalon van Parijs. Zelfs een kenner moet een aantal malen kijken om de wijzigingen op te merken.

Lexus vindt het nodig om haar IS enkele wijzigingen mee te geven om de komende de tijd weer even vooruit te kunnen. De concurrentie staat immers ook niet stil en heeft recent diverse wijzigingen aan hun model in het segment van de hogere middenklasse doorgevoerd (BMW 3-serie). Terwijl anderen nog maar kort geleden een geheel nieuw model op de markt hebben gebracht (Mercedes-Benz C-klasse, Audi A4).

Minimalistisch
Het Japanse luxemerk gaat dan wel in de stroom van de facelifts mee, maar het mag allemaal niet te opvallend zijn. De kenner moet letterlijk drie keer kijken voordat de wijzigingen worden opgemerkt. Het meest springen de nieuwe spiegels met geïntegreerde knipperlichtunits in het oog. De voorbumper en grille is - op enkele details na - nagenoeg hetzelfde gebleven. Aan de achterkant treffen we andere remlichten aan. Verder is de nieuwe IS voorzien van nieuwe lichtmetalen wielen en zijn er meerdere kleuren voor de buitenzijde als de binnenzijde verkrijgbaar. Meer nieuws volgt in oktober, wanneer de vernieuwde Lexus IS op de Autosalon van Parijs wordt onthuld.

Gerelateerde artikelen

In het zonnetje: Lexus IS 300h Edition en F Sport Edition

Autonieuws
In het zonnetje: Lexus IS 300h Edition en F Sport Edition
> Artikel lezen

World Car Award finalisten bekendgemaakt

Autonieuws
World Car Award finalisten bekendgemaakt
> Artikel lezen

Gefacelifte Lexus IS geïnspireerd op fraaie LF-LC

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.