Autonieuws

Nieuwe BMW 7-serie uitgelekt!

Officieel zou de nieuwe BMW 7-serie pas zaterdag gepresenteerd worden, maar helaas voor BMW zijn de eerste foto’s nu al gelekt. De vijfde generatie BMW 7-serie is een feit.

Het is één van de meest besproken auto´s van het afgelopen jaar; de nieuwe BMW 7-serie. Na tal van spyshots en geruchten zou het er aanstaande zaterdag eindelijk van komen. Maar helaas voor BMW zijn de foto´s vroegtijdig op het internet beland. Wij kunnen u nu dan ook alvast de allereerste beelden tonen. De officiële details kunnen wij in de nacht van vrijdag op zaterdag aan u tonen.

Ontwerp
De ontwerpers van BMW hebben de nieuwe 7-serie een duidelijk BMW gezicht gegeven. Dat de auto deels geïnspireerd is op de CS conceptcar  van vorig jaar is goed te zien. Het is een truc die ontwerpers al langer gebruiken. Eerst met een extreme versie komen in de vorm van een conceptcar, om daarna het productiemodel iets minder extreem te maken zodat de consument eerder gewend is aan het ontwerp. Het resultaat is in ieder geval een sportieve sedan, die zeker weer een bepaalde elegantie uitstraalt.

Meer info volgt
In de nacht van vrijdag op zaterdag presenteren wij u alle details van de compleet nieuwe 7-serie. De wagen zal vermoedelijk vol zitten met de nieuwste snufjes die op het gebied van veiligheid om comfort de inzittenden beschermen en verwennen. Het motorengamma zal eveneens modern zijn.

Gerelateerde artikelen

100 keer BMW Individual 7-serie The Next 100 Years

Autonieuws
BMW Individual 7 Serie THE NEXT 100 YEARS
> Artikel lezen

M760Li xDrive: de Alpina B7 van BMW

Autonieuws
BMW M760Li xDrive
> Artikel lezen

'Mid-cycle facelift' voor BMW 7-serie in aantocht

Spyshots
'Mid-cycle facelift' voor BMW 7-serie in aantocht
> Artikel lezen

BMW viert jubileum 7-serie met Edition 40 Jahre

Autonieuws
BMW viert jubileum 7-serie met Edition 40 Jahre
> Artikel lezen

Diamanten-inleg voor BMW 750Li Individual

Autonieuws
BMW 750Li xDrive Individual
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.