Autonieuws

Eerste foto 3-deurs Seat Ibiza uitgelekt

In oktober zal de compleet nieuwe Seat Ibiza ook als driedeurs model bij de dealers staan. Op dit moment gaat bij Seat echter alle aandacht uit naar de vijfdeurs. Ondanks dat is er een foto van het driedeurs model op het internet beland.

Dit jaar is voor Seat enorm belangrijk. Met de presentatie van de compleet nieuwe Ibiza wil Seat namelijk een nieuwe weg inslaan. Dat zien we niet alleen terug in het design, maar vooral ook in het kwalitatief sterk verbeterde interieur. De range van de Ibiza zal in ieder geval bestaan uit een 3- en 5-deurs model. Die laatste kennen we inmiddels, maar het sportievere 3-deurs model is nog een verrassing. Tot vandaag.

Sportiever
Het design van de driedeurs toont duidelijk meer overeenkomsten met de Sportcoupé Bocanegra dan het vijfdeurs model dat doet. Daardoor oogt het model ook sportiever dan de vijfdeurs versie. We zien een brede schouderpartij, gezette dorpels en op deze foto ook een setje opvallende lichtmetalen wielen.

Oktober bij de dealers
Vanaf oktober staat de nieuwe Ibiza als driedeurs bij de dealers. De eerste details en officiële foto´s zullen in aanloop naar de introductie bekend worden gemaakt. Wanneer beide modellen op de markt zijn komt Seat in 2009 ook met een Ibiza FR (160 pk) en een Ibiza Cupra (200 pk).

Gerelateerde artikelen

Seat Ibiza Cupra weer even sterk als Polo GTI

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Seat Ibiza vanaf € 15.900,-

Autonieuws
> Artikel lezen

Vernieuwde Seat Ibiza heeft een prijskaartje

Autonieuws
Prijzen Seat Ibiza
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.