Autonieuws

Ferrari California webspecial

De Ferrari California is inmiddels onthuld, maar alle details kennen we nog niet. Ferrari voert op een speciale website de spanning op totdat de auto op de Salon van Parijs debuteert.

Ferrari heeft het afgelopen jaar in alle toonaarden ontkent dat men werkt aan een compleet nieuwe sportauto die onder de F430 zal worden gepositioneerd. Tot vorige week bleef de fabrikant ontkennen, maar dat kon men niet lang meer volhouden. Steeds vaker doken zwaar gecamoufleerd prototypes van een nieuwe Ferrari op. Bovendien wisten wij de hand te leggen op informatie die aan dealers versterkt is. Daaruit bleek onder meer dan de nieuwe GT een stalen klapdak krijgt, tussen de 450 en 500 pk uit een V8 weet te halen en een versnellingsbak met dubbele koppeling krijgt. Inmiddels is duidelijk geworden dat die details kloppen en heeft Ferrari de eerste details vrijgegeven.

Debuut in Parijs
Op de Autosalon van Parijs zal Ferrari de auto in oktober officieel onthullen. De komende weken worden we echter alvast opgewarmd. Op de speciale website www.ferrarigtcountdown.com is inmiddels een viertal geluiden te horen van de machtige V8. Ferrari probeert hiermee de zinnens de prikkelen en dat lukt! In de komende weken zal Ferrari ook nieuwe foto´s publiceren en bovendien video´s van de California publiceren.

Gerelateerde artikelen

Handling Package voor strakkere Ferrari California T

Autonieuws
Ferrari California T Handling Package
> Artikel lezen

Novitec Rosso maakt Ferrari California T lekker breed

Tuning & styling
Novitec Rosso California T
> Artikel lezen

Ferrari California T 'Vettel Edition' gespot

Autonieuws
> Artikel lezen

Novitec Rosso doet Ferrari California T

Tuning & styling
Novitec Rosso Ferrari California T
> Artikel lezen

70 jaar Ferrari wordt gevierd met deze special editions

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.