Autonieuws

Vernieuwde Toyota Corolla geintroduceerd

In navolging op de nieuwe Corolla Verso introduceert Toyota ook de vernieuwde Corolla hatchback. Hij is meer in stijl met de nieuwe Corolla Verso en heeft zelfs wat weg van de Yaris en de Avensis Verso. Al met al ziet hij er sportiever uit.

Het front ziet er een stuk sportiever uit door de dikke luchthapper in de voorbumper en de opvallender gepositioneerde mistlampen. Bovendien is de bumper dikker geworden en is de grille in stijl met de geheel nieuwe Toyota Corolla Verso

In principe is er aan de Corolla niet zo heel veel gewijzigd. Het gaat meer om een lichte facelift dan om een echte modelwijziging zoals bij de Corolla Verso het geval is. De Corolla Verso is een compleet nieuw model dat voor de Europese markt eigenlijk onverwacht was. De reden voor de al zeer snelle vernieuwing van dat model kwam doordat deze al jaren op de Japanse markt leverbaar was. Voor de gewone Corolla was dat niet het geval. Deze facelift is vroeg en onverwacht maar niet bepaald verkeerd te noemen. De Corolla is nu meer in stijl met de andere Toyota modellen en ziet er lekker fris uit.

Het interieur is ook vernieuwd. Al mag het de naam nieuw niet echt hebben. De wijzigingen zijn te vinden in nieuwe bekleding, andere materialen en wat andere opties. Verder is het intstrumentarium nu uitgevoerd met Optitron meters.

Er is nog maar weinig bekend over de nieuwe Corolla. Binnenkort zal Toyota meer foto´s en gegevens bekend maken, wij houden u op de hoogte!

Gerelateerde artikelen

GTI-concurrent: Toyota Corolla T Sport Compressor

Autonieuws
GTI-concurrent: Toyota Corolla T Sport Compressor
> Artikel lezen

Toyota komt met extra snelle Corolla

Autonieuws
Toyota komt met extra snelle Corolla
> Artikel lezen

Alles over de vernieuwde Toyota Corolla

Autonieuws
Alles over de vernieuwde Toyota Corolla
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.