BMW 5-serie Editions: Exclusive, Lifestyle & Sport

BMW presenteert een drietal speciale Editions voor de 5-serie. Zowel de BMW 5-serie Sedan als de 5-serie Touring worden leverbaar als Edition Exclusive, Lifestyle & Sport. Alle drie de modellen zijn voorzien van een eigen gezicht dat met kleurstellingen, materiaalgebruik en lichtmetalen wielen wordt gecreëerd.

Om de verkopen van de BMW 5-serie, die inmiddels alweer sinds 2003 op de markt is, op gang te houden presenteert BMW een drietal speciale Editions (uitvoeringen). Zowel de Sedan als de Touring worden leverbaar als Exclusive, Lifestyle en Sport Edition. Standaard beschikken alle drie de Editions over speciale lakkleuren, exclusieve lichtmetalen wielen, Edition-instaplijsten, verwarmbare stoelen, climate control, parkeersensoren, een verlichtingspakket en een automatisch dimmende binnenspiegel. Per Edition verschilt de stijl.

5-serie Edition Exclusive
De Edition Exclusive focust zich op elegantie dankzij onder meer de exclusieve Platinum Bronze metallic lak en de keuze uit een vijftal andere kleuren. De extra chromen accenten, de in hoogglans gespoten B-stijlen en 17 inch lichtmetalen wielen in V-spaaks design maken de exterieur-looks compleet. Het interieur wordt gekenmerkt door zwart of tabakkleurig leder en houtinleg op het dashboard.

5-serie Edition Lifestyle
Met de keuze uit zes verschillende lakkleuren, waaronder de getoonde Neptune Blue, hoogglans B-stijlen en 17 inch lichtmetalen wielen in dubbelspaaks design onderscheidt de Lifestyle-versie zich. In het interieur zien we grijsgekleurde houtinleg op het dashboard, een hemelbekleding in antraciet en een speciale combinatie van leer en stof op de stoelen. Optioneel zijn de stoelen ook volledig met leer te bekleden.

5-serie Edition Sport
De meest sportieve versie van de Edition-modellen is leverbaar in tal van kleuren waaronder de exclusieve lakkleuren Imola Red en Le Mans Blue. Aan de buitenzijde is het model bovendien herkenbaar aan de 18 inch M lichtmetalen wielen, het M designpakket en in hoogglans gespoten B-stijlen. Ook het M sportonderstel behoort tot de uitrusting van de Edition Sport. Binnenin wordt de sportieve sfeer doorgetrokken met onder meer aluminium sierlijsten, sportstoelen bekleed met een combinatie van leer en stof en een sportstuurwiel, voetsteun en pookknop uit de M-collecite.

De 5-serie Edition-modellen zijn binnenkort leverbaar op zowel de Sedan als de Touring. Ze moeten de periode overbruggen naar de compleet nieuwe 5-serie die BMW in 2009 zal onthullen.
Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties