Autonieuws

Hyundai HED-5 Concept (en meer) in Genève

Hyundai zal in Genève de HED-5 Concept presenteren. De conceptcar combineert een milieuvriendelijk karakter met ruimte voor zes personen. De HED-5 Concept kan worden gezien als een milieuvriendelijke ruimte-auto van de toekomst. Maar er is meer Hyundai-nieuws in Genève.

Op de Hyundai-stand in Genève zal de meeste aandacht uitgaan naar een nog te onthullen conceptcar. De auto draagt de naam HED-5 en is een zespersoons MPV met een milieuvriendelijk karakter. Het lage brandstofverbruik en de geringe CO2-uitstoot tonen aan dat Hyundai druk bezig is met het milieu. Tegelijkertijd wil Hyundai ons laten zien hoe zij denken over toegepaste materialen. In samenwerking met Recaro, Bayer en LG zijn tal van innovatieve en moderne materialen en systemen in de HED-5 verwerkt.

Innovaties ten behoeve van het milieu
Maar Hyundai zal ook aandacht uit laten gaan naar de nabije toekomst. Diverse innovaties die leiden tot maximaal 29 procent CO2-uitstoot worden binnenkort op grote schaal toegepast in haar productiemodellen. In Genève zal de fabrikant ons een indruk geven van die maatregelen.

Facelift Matrix
Tot slot zal de stand op de Zwitserse beurs het decor vormen voor de vernieuwde Matrix. De auto ondergaat een facelift waarbij zowel het exterieur als het interieur een update ondergaan. Op 4 maart onthult Hyundai haar wereldprimeurs in Genève. Uiteraard zijn wij erbij om u zo snel mogelijk op de hoogte te kunnen stellen van alle primeurs.

Gerelateerde artikelen

Soms is een kentekenplaat zo lelijk nog niet

Autonieuws
> Artikel lezen

Twee keer kijken naar gefacelifte Hyundai i20

Autonieuws
Twee keer kijken naar gefacelifte Hyundai i20
> Artikel lezen

Audi en Hyundai storten zich samen op brandstofcel

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit betaal je voor Hyundai's waterstof-SUV, de Nexo

Autonieuws
> Artikel lezen

Beeldschone Genesis Essentia riekt naar plagiaat

Autonieuws
> Artikel lezen

Waar blijft de (ver)nieuw(d)e Hyundai i40?

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.