Autonieuws

BMW Performance accessoires voor 1-serie

BMW gaat onder de noemer BMW Performance zeer sportieve accessoires voor de 1-serie leveren. Met de BMW Performance accessoires is het mogelijk om je BMW verder te personaliseren en vooral sportiever te maken. Zaken als sportieve voor- en achterbumpers, het nodige spoilerwerk en tal van accessoires voor het interieur behoren tot het BMW Performance programma.

BMW staat als sinds jaar en dag bekend om sportiviteit. Dat komt tot uiting in de reguliere modellen, maar vooral ook in de M-modellen. Wie zijn gewone BMW een sportievere tint wenst te geven zonder een M-model te rijden kan al jarenlang terecht bij M GmbH voor tal van sportieve accessoires. Wie dat echter nog wat te braaf vindt kan binnenkort via de BMW-dealer een keuze maken uit het BMW Performance programma.

Exterieur
Alle accessoires die in het Performance programma te vinden zijn kunnen afzonderlijk worden besteld en hebben veel overeenkomsten met de 1-serie tii Concept. In de brochure vinden we onder meer een opvallende voorbumper met extra grote luchtinlaten en een BMW-grille in hoogglans zwart. Verder zien we zijskirts, een achterbumper met diffusor en een spoiler voor op de achterklep. Tevens zijn er tal van carbon accessoires waaronder spiegelkappen, een achterspoiler en een diffusor. Nagenoeg alle accessoires zijn leverbaar voor zowel de verschillende 1-serie modelvarianten.

Onderstel en remmen
Bij enkel uiterlijk vertoon blijft het niet. Zo is er ook een sportonderstel leverbaar waarbij speciale dempers en veren het gevoel van sportiviteit naar een nog hoger plan tillen. Een speciaal in- en uitlaatsysteem met dubbele uitlaatpijpen, extra krachtige remmen met gele remklauwen op de vooras en lichtmetalen wielen in 18 en 19 inch maken het plaatje compleet.

Interieur
Het interieur is geheel in deze lijn te voorzien van forse kuipstoelen die zijn bekleed met Alcantara. Dat materiaal treffen we verder ook aan op de speciale versnellingspook en het stuurwiel. Tevens is het sportstuurwiel voorzien van een LED-display waarop zaken als de olie- en watertemperatuur, de gekozen versnelling en een laptimer worden weergegeven. Carbon elementen op het dashboard en aluminium pedalen mogen in dit geval niet ontbreken.

Brochure
De BMW Performance accessoires zullen binnenkort via de BMW-dealer leverbaar worden. Een speciale brochure laat alle mogelijkheden zien. De prijzen en exacte opties zal BMW binnenkort officieel bekend maken.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe BMW 1-serie kijkt af bij Volkswagen Golf

Spyshots
Nieuwe BMW 1-serie kijkt af bij Volkswagen Golf
> Artikel lezen

Dinsdag dilemma: gefacelifte of nieuwe BMW 1-serie?

Spyshots
> Artikel lezen

Nieuwe BMW 1-serie kijkt af bij Volkswagen Golf

Spyshots
Nieuwe BMW 1-serie kijkt af bij Volkswagen Golf
> Artikel lezen

Dinsdag dilemma: gefacelifte of nieuwe BMW 1-serie?

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.