Autonieuws

Grondige facelift Rover 45

Een logisch vervolg op de nieuwe Rover 75 is deze gefacelifte Rover 45. Een grondige facelift voor interieur en exterieur moet de Rover 45 weer een tijdje mee laten gaan.

Het exterieur werd onder handen genomen en meer naar het nieuwe familiegezicht van Rover gestyled. Dit werd ingezet met de 75 en is duidelijk veel strakker van vormgeving. Kijk maar eens naar de vernieuwde koplampen, de voorbumper en de nieuwe sets lichtmetalen velgen. Ook de achterkant is vernieuwd met een nieuw ontwerp voor de kofferbak en de achterbumper. Helaas zien we hier zelf nog maar weinig van want dit is slechts de enige foto die Rover op dit moment heeft vrijgegeven.

Ook het interieur is grondig aangepast. Hoe grondig dat kunnen we pas bepalen wanneer Rover de foto´s daarvan vrijgeeft maar zelf zegt het merk een behoorlijke vernieuwing te hebben doorgevoerd. Zo is er een nieuw dashboard met ronde ventilatieopeningen, een nieuw ontworpen middenconsole met zogenaamde soft-touch schakelaas, nieuwe stoelbekleding en nieuwe soorten houtafwerking.

Helaas is er op dit moment verder nog niets bekend. Wat wel bekend is is dat de Rover 45 gewoon weer is gebaseerd op het vorige model en daarmee zelfs op de 400-serie. Ondanks zijn vernieuwende ontwerp blijft de Rover 45 dus technisch gezien een redelijk oude auto wat erg jammer is. Op 20 april maakt Rover meer bekend over de specificaties, prijzen en natuurlijk foto´s van de achterkant en het interieur We houden u op de hoogte!

Gerelateerde artikelen

Rover 75 V8 voorzien van prijskaartje

Autonieuws
Rover 75 V8 voorzien van prijskaartje
> Artikel lezen

Engeland verliest MG Rover aan China

Autonieuws
Engeland verliest MG Rover aan China
> Artikel lezen

*UPDATE* Geen Roewe, maar een Luxgen SUV

Spyshots
*UPDATE* Geen Roewe, maar een Luxgen SUV
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.