Autonieuws

Speciale uitvoeringen Jeep Grand Cherokee

De Jeep Chrand Cherokee wordt vanaf april geleverd in twee speciale uitvoeringen: Vision en Black Pearl. Beide zijn voorzien van leuke extra´s voor weinig geld.

Op de Autosalon van Genève, maart 2004, werd de lichtelijk vernieuwde Jeep Grand Cherokee voor het eerst aan het publiek getoond. Nu komt Jeep met twee speciale modellen die goed in de uitrusting zitten.

Jeep Grand Cherokee Vision
De Vision-uitvoering wordt standaard voorzien van 17" lichtmetalen velgen, rock rails met zilveraccenten en zwarte kappen en dakrails met een zilverkleur. Verder is hij herkenbaar aan het ´Vision Series´ logo.

Het interieur wordt gekenmerkt door zwarte bekleding en veel geborsteld aluminium. Behalve dat vindt jer een luxe vloermatten, roestvrijstalen dorpelbeschermers en een Park Assist systeem om moeitelijk te kunnen inparkeren.

Voor de Vision moet een meerprijs van € 905,- worden neergelegd. Je krijgt dan onder de kap een 2.7 CRD-motor.

Jeep Grand Cherokee Black Pearl
De Black Pearl is het vlaggenschip van de Grand Cherokee en is gebaseerd op de Grand Cherokee Overland. De auto is herkenbaar aan ´platina´ afwerking van de velgen, een compleet verchroomde grille en en een logootje.

Het interieur is afgewerkt met leder en alcantra en straalt daardoor veel luxe uit. Roestvrijstalen dorpelbeschermers en antraciet accenten maken het geheel compleet. Vanaf het stuurwiel zijn vele functies te bedienen.

Deze Black Pearl uitvoerig is behalve met de 2.7 CRD motor ook leverbaar met een benzine, namelijk de 4.7i V8. De Black Pearl uitvoering moet € 400,- extra kosten.

Gerelateerde artikelen

Jeep Grand Cherokee krijgt prijskaart

Autonieuws
Jeep Grand Cherokee krijgt prijskaart
> Artikel lezen

Ook Jeep Grand Cherokee SRT onder het mes

Autonieuws
Ook Jeep Grand Cherokee SRT onder het mes
> Artikel lezen

Teller van deze Jeep loopt tot 320 km/h, zonder overdrijven

Autonieuws
> Artikel lezen

Jeep Grand Cherokee SRT heeft rode waas voor de ogen

Autonieuws
Jeep Grand Cherokee SRT heeft rode waas voor de ogen
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.