Autonieuws

Facelift Lancia Musa

De Lancia Musa heeft een lichte facelift ondergaan. Lancia heeft de voor- en de achterzijde van het model op diverse fronten aangepast. Onderhuids bleef de techniek gelijk en in het interieur zijn het slechts minimale details die het verschil maken.

Behalve het nieuwe Lancia-logo zien we dat het front voortaan wordt gekenmerkt door diverse chromen details. Verder zien we een compleet vernieuwde achterzijde met geintegreerde LED-lichtunits. Ook op de achterzijde prijkt het nieuwe Lancia-logo en monteert de fabrikant voortaan een nieuwe achterbumper. Het exterieur van de Musa is leverbaar in 14 verschillende carrosseriekleuren en 4 nieuwe two-tone kleuren.

70 liter meer bagageruimte
In het interieur zijn het de details die het verschil maken. Nieuwe kleuren, materialen en bekledingssoorten behelsen een groot deel van de facelift. Wel opvallend is de bagageruimte. Die is met maar liefst 70 liter inhoud toegenomen. Bovendien werd de tildrempel met 4 cm verlaagd.

Motorengamma
Lancia levert de vernieuwde Musa met de 77 pk en 95 pk sterke 1.4 liter benzinemotor, de 70 en 90 pk sterke 1.3 JTDm en de 100 pk sterke 1.9 JTDm.

Gerelateerde artikelen

Whaa! Lancia Delta krijgt behandeling à la Singer 911

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoera! Nuova Lancia Stratos alsnog in productie

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.