Autonieuws

Nieuwe Audi A4

Dit is de eerste foto van de nieuwe Audi A4. De foto zwerft inmiddels over het internet en Audi zal later vandaag de eerste officiële informatie van de nieuwe Audi A4 naar buiten brengen. De nieuwe A4 debuteert op de IAA in Frankfurt en staat in december bij de dealers.

Een grote verrassing is de nieuwe Audi A4 enerzijds niet, maar aan de andere kant ook weer wel. Normaal gesproken doen vele spyshots de ronde en worden we opgewarmd met teasers en schetsen. Audi heeft er ditmaal voor gekozen om de A4 in het diepste geheim te ontwikkelen. Ondanks dat is er een eerste foto uitgelekt, een paar uur voor het verstrijken van het officiële embargo.

Gedeelde techniek met de A5
De nieuwe A4 deelt duidelijk stylingkenmerken met de A5 Coupé. Ook onderhuids hebben de beide modellen veel gemeen. Dat geldt niet alleen voor het onderstel en de techniek, maar ook voor het motorengamma. We zien onder meer een 1.8 TFSI, 3.2 V6 FSI, 2.0 TDI, 2.7 TDI en 3.0 TDI. Die laatste is een extra zuinige en schone dieselmotor van een nieuwe generatie.

Meer informatie volgt spoedig.

Gerelateerde artikelen

Dit zijn de nieuwe Audi A4 en A4 Avant

Autonieuws
Dit zijn de nieuwe Audi A4 en A4 Avant
> Artikel lezen

Prijzen nieuwe Audi A4 en A4 Avant: dit kosten ze

Autonieuws
Dit kosten de nieuwe Audi A4 en A4 Avant
> Artikel lezen

Brutraler front voor vernieuwde Audi A4

Spyshots
> Artikel lezen

Audi teast met nieuwe A4 en A4 Avant

Autonieuws
Audi teast met nieuwe A4 en A4 Avant
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.