Alfa Romeo 159 Ti sportpakket

Alfa Romeo introduceert de 159 in sportieve Ti-uitvoering. De letters Ti staan synoniem voor een sportiever in- en exterieur en een sportiever rijdgedrag. De Ti-uitvoering van de Alfa 159 is leverbaar op de sedan en de Sportwagon.

Dat Alfa Romeo het sportieve merk is van de Fiat Auto Groep is al jaren overduidelijk. Waar het bij Alfa momenteel aan ontbreekt is een sportief bedrijfsonderdeel zoals BMW dat heeft met M-sportpakketten, Audi met de S-line pakketten en Mercedes met de AMG-sportonderdelen. Alfa Romeo presenteert dan ook een Ti-sportpakket voor de 159. Het pakket wordt toegevoegd aan het leveringsgamma van de 159 dat verder bestaat uit de Impression, Progression, Distinctive en Business.

19 inch lichtmetaal
Uiterlijk is de Alfa 159 Ti herkenbaar aan 19 inch lichtmetalen velgen in 10-spaaks design met banden in de maat 240/40, in carrosseriekleur gespoten side skirts en ‘Ti’-typeaanduiding. Het 20 mm verlaagde sportonderstel en het Brembo-remsysteem met roodgelakte remklauwen dragen bij aan de sportieve prestaties en versterken de uitstraling.

Sportstoelen
Het interieur heeft een verhoogde sportieve sfeer dankzij speciale sportstoelen met lederen bekleding en stoelverwarming, zwarte hemelbekleding, interieurafwerking met donker aluminium accenten, aluminium pedalen en aluminium dorpellijsten met ‘Ti’-opdruk. Het sportstuurwiel is voorzien van audiobediening en evenals de pookknop bekleed met leder. Tot de functionele uitrustingsdetails behoren elektrische ramen voor en achter, bi-zone airconditioning en Vehicle Dynamic Control (VDC).

Krachtige benzine- en dieselmotoren
De Alfa 159 Ti is leverbaar met de krachtige 2.2 JTS en 3.2 JTS benzinemotoren, naar wens in combinatie met respectievelijk de Selespeed of Q-tronic automatische transmissie, en de 1.9 JTDm 16V en 2.4 JTDm 20V dieselmotoren, naar wens ook met Q-tronic automatische transmissie.

Prijzen Alfa Romeo 159 Ti
De Alfa 159 Berlina 2.2 JTS Ti is leverbaar vanaf € 39.685,– (Sportwagon € 40.985,–), de Berlina 1.9 JTDm 16V Ti heeft een prijs van € 40.050,– (Sportwagon € 41.350,–).
Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties