Autonieuws

Cabrio of the Year 2007

Opel GT: Cabrio of the Year 2007

De Opel GT is uitgeroepen tot Cabrio of the Year 2007. Een internationale onafhankelijke jury bestaande uit 21 autojournalisten en auto-experts heeft de roadster gekozen om zijn aantrekkelijke design. Na de Opel Tigra TwinTop (Genève 2004) en de Opel Speedster (Genève 2000), is de nieuwe Opel GT het derde Opel model welke deze belangrijke prijs sinds 1994 in ontvangst kan nemen.

Opel GT: Cabrio of the Year 2007

Vooral om zijn design werd de GT geprezen. De jury concludeert als volgt: "De moderne omschrijving van een atletisch gebouwde tweezitter vindt zijn vorm in deze nieuwe cabrio. Met de speciale architectonische kenmerken in zijn genre heeft de Opel GT, een krachtige motor in het vooronder, achterwielaandrijving, een dashboard met een sportieve instrumenten uitstraling en een handgemaakte stoffen kap. Met een brede uitstraling, een slanke lijn, lang voorkomen, vooroverscharnierende motorkap en korte overhangen, heeft de Opel GT alle kenmerken van een echte roadster."

Redactie
Door Redactie

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Opel GT: Cabrio of the Year 2007

Zoeken

Merk- & modeldossiers