Autonieuws

Aerokit voor Porsche Cayman en Cayman S

Porsche gaat een nieuwe Aerokit leveren vor de Cayman en Cayman S. Het pakket bestaat uit een voorspoiler en een achterspoiler. De Aerokit voor de Cayman is leverbaar via Porsche Exclusive en past zowel op nieuwe als op bestaande Cayman-modellen.

Bij het Porsche Development Center in Weissach is een Aerokit voor de Cayman (S) ontwikkeld. De Aerokit bestaat onder andere uit een voorspoiler die onder de bestaande bumper van de Cayman kan worden gemonteerd. Hierdoor krijgt het front een nog sportievere uitstraling. Aan de achterzijde is het een vaste spoiler op de achterklep die de Cayman een nog sportievere aanblik geeft. Beide onderdelen zijn door Porsche in de windtunnel getest en ontwikkeld. Hierdoor geven de spoilers de Cayman niet alleen een sportievere uitstraling maar zorgt het ook voor meer neerwaartse druk op de voor- en achterwielen. Volgens Porsche heeft dat een positief effect op de stabiliteit op hoge snelheden.

Prijs
De Aerokit voor de Cayman (S) is leverbaar voor € 6.100,-. De spoilers kunnen zowel op nieuwe als op bestaande Cayman´s worden gemonteerd.

Gerelateerde artikelen

Porsche 718 Cayman GTS strekt de benen

Spyshots
> Artikel lezen

Elektrische Cayman schiet in 3,3 seconden naar 100 km/h

Autonieuws
> Artikel lezen

365 pk voor Porsche 718 Boxster en Cayman GTS

Autonieuws
> Artikel lezen

Dolle sneeuwpret met Porsche Cayman GT4 en Boxster Spyder

Spyshots
> Artikel lezen

Nederlands vriendenconcept 'Share a Porsche' gelanceerd

Autonieuws
Share a Porsche
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.