Autonieuws

Alfa Romeo 159 TI (Turismo Internazionale)

Alfa Romeo heeft een sportpakket ontwikkeld voor de 159 en 159 Sportwagon. Het pakket wordt onder de letters ´TI´ (Turismo Internazionale) op de markt gebracht. Zowel het in- als het exterieur van de 159 (Sportwagon) oogt hierdoor nog sportiever.

Alfa Romeo gaat zich met dit sportpakket nog meer richten op de sportief ingestelde automobilist. Bovendien voegt Alfa zich hierdoor in het rijtje van Duitse merken dat een sportpakket aanbiedt. Bij Audi kennen we de S-Line paketten, bij BMW de M-pakket en bij Mercedes de AMG-pakketten. Bij Alfa Romeo zijn het vanaf heden de letters TI die voor extra sportivitiet staan.

Sportief in- en exterieur
Aan de buitenzijde is het pakket te herkennen aan de lichtmetalen wielen, de roodgelakte remklauwen, de zijskirts en de aluminiumkleurige buitenspiegels. Om het geheel te verduidelijken zijn er TI-logo´s aangebracht op de zijschermen en op de achterklep. In het interieur zien we een zilvergrijze middenconsole, met leer beklede sportstoelen en rood gestikt leer op het stuurwiel.

Tuningprogramma
Onderhuids is er niets veranderd. Alfa Romeo geeft echter aan dat er wel een tuningsprogramma op stapel staat. Binnenkort is het TI-sportpakket leverbaar voor zowel de 159 als de 159 Sportwagon.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe benzine- en dieselmotoren voor Alfa 159

Autonieuws
Nieuwe benzine- en dieselmotoren voor Alfa 159
> Artikel lezen

Alfa 159 verfijnt door Autodelta

Tuning & styling
Alfa 159 verfijnt door Autodelta
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.