Autonieuws

M Sportpakket voor BMW 3-serie Coupé/Cabriolet

De BMW 3-serie Coupé en 3-serie Cabriolet worden leverbaar met een M Sportpakket. Het sportpakket zal leverbaar zijn in combinatie met elke motorvariant van de beide 3-serie modellen. Het pakket bestaat onder meer uit 18 inch lichtmetalen wielen en sportbumpers.

Wie extra sportiviteit aan de 3-serie Coupé en 3-serie Cabriolet wenst toe te voegen kan zich vanaf heden beroepen op het M Sportpakket. Het M Sportpakket bestaat in de basis uit een M Aerodynamica pakket. Andere voor- en achterbumpers geven de 3-serie Coupé en Cabriolet dankzij deze onderdelen een extra sportieve uitstraling. Bovendien zorgen de 18 inch lichtmetalen wielen voor goedgevulde wielkasten. Optioneel zijn zelfs 19 inch wielen leverbaar. Onderhuids zien we verder een 15 mm verlaagd sportonderstel.

Sportstoelen bekleed met alcantara
Binnenin wordt de sportieve lijn eveneens doorgetrokken. De sportstoelen zijn bekleed met een combinatie van leer en alcantara. De sierlijsten zijn van geborsteld aluminium en de pookknop is voor het sportieve gevoel extra kort. Het M sportstuurwiel maakt samen met de donkere hemelbekleding het plaatje compleet.

BMW-dealer
Het M Sportpakket voor de 3-serie Coupé en Cabriolet is leverbaar via de BMW-dealer. Afhankelijk van de gekozen motor en uitvoering zal de prijs tussen de 4.500 en 6.500 euro liggen.

Gerelateerde artikelen

Een M3-koppeling bestellen, er eentje voor de F1 krijgen

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe BMW M3 probeert Nürburgring meester te maken

Spyshots
BMW M3: gas erop met prototype
> Artikel lezen

Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage

Spyshots
Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage
> Artikel lezen

Ziet de nieuwe BMW 3-serie er zo uit?

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.