Autonieuws

Exterior Styling Pack voor Jaguar XK (Convertible)

Jaguar levert binnenkort een Exterior Styling Pack voor de XK (Convertible). Het sportieve pakket aan exterieuraccessoires is ontwikkeld door Jaguar-ontwerper Ian Callum en is leverbaar via de Jaguar-dealer.

Wie zijn Jaguar XK een sportiever aangezicht wil geven kan voortaan terecht bij de Jaguar-dealer. Naast de diverse tuners levert Jaguar vanaf maart 2007 ook een eigen bodykit voor de XK Coupé en XK Convertible. Het pakket bestaat onder meer uit een sportieve voorspoiler die onder de bestaande bumper kan worden gemonteerd. De grille van de XK kan worden uitgevoerd in zwart of zilvergrijs aluminium. Van opzij bestaat he Exterior Styling Pack uit een set zijskirts. De achterzijde is het meest sportief. Daar zien we een spoiler onder de achterbumper en twee rechthoekige uitlaatpijpen. Technisch is er aan de XK niets veranderd.

Leverbaar via de dealer
Jaguar levert het Exterior Styling Pack zowel voor nieuwe als bestaande XK-modellen (met uitzondering van de Supercharged-versie). Het pakket is leverbaar via de Jaguar-dealer.

Gerelateerde artikelen

Arden slaat door bij tunen Jaguar XKR-S

Tuning & styling
Arden slaat door bij tunen Jaguar XKR-S
> Artikel lezen

‘Jaguar XJ krijgt nog een Coupé-staartje’

Autonieuws
‘Jaguar XJ krijgt nog een Coupé-staartje’
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.