Autonieuws

Honda Sport Concept CR-V

Op de Amerikaanse SEMA autoshow presenteerde Honda een sportieve CR-V. De Sport Concept CR-V is zowel van binnen als van buiten lekker sportief aangekleed. De CR-V staat op 19 inch lichtmetalen wielen en is bovendien verlaagd.

Voor een SUV heeft de Honda CR-V op zich al een wat sportievere lijn. Vooral van opzij bekeken is de CR-V een dynamisch ogende auto. In Amerika heeft Honda de Sport Concept CR-V gepresenteerd. Het betreft een conceptcar, maar Honda laat hiermee wel zien wat er mogelijk is op sportief gebied.

Sportpakket
De voorzijde van de Sport Concept CR-V oogt lekker dik dankzij de speciale voorbumper. De chromen omlijsting om de mistlampen springt direct in het oog. Ook de grille zorgt voor een sportieve snit. Van opzij springen de treeplanken in het oog. Deze zijn gespoten in de kleur van de carrosserie. Een kleur die overigens de gehele CR-V siert. Aan de achterzijde zijn het de achterspoiler en de donker gekleurde achterlichten die de meeste aandacht trekken. Maar ook de vuistdikke sportuitlaat siert de achterzijde van de Sport Concept CR-V. Het interieur heeft Honda aangekleed met carbon elementen op het dashboard en lekker dikke sportstoelen.

Laat maar komen!
Deze CR-V mag dan een conceptcar betreffen, wat ons betreft gaat Honda het model gewoon leveren. In ieder geval biedt het een basis om als aftermarket-pakket te gaan leveren. Wie weet...

Gerelateerde artikelen

Honda presenteert drie nieuwe motoren voor onder andere vernieuwde CR-V

Autonieuws
Honda CR-V
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.