Autonieuws

Europese versie Mazda CX-7 in Parijs

Mazda zal in Parijs de Europese versie van de CX-7 presenteren. Vooral het onderstel is speciaal afgesteld voor de Europese wensen en eisen. Verder zal de CX-7 slechts in detail afwijken van de eerder gepresenteerde Amerikaanse versie.

Mazda presenteerde de CX-7 in december 2005. Kort geleden is het model in de verkoop genomen op de Amerikaanse markt. In Europa zullen wij begin 2007 kennis maken met de CX-7 die dan ook speciaal voor de Europese markt is aangepast. In Parijs presenteert Mazda de Europese versie van deze bijzondere SUV. De dynamisch vormgegeven CX-7 is vooral gericht op sportieve SUV-rijders.

Turbopower
Voor de aandrijving zorgt dezelfde 2.3 liter turbomotor die ook in de Mazda6 MPS ligt. In de CX-7 brengt de viercilinder een vermogen van 244 pk over op de wielen. Wanneer de auto leverbaar is zal Mazda de keuze bieden tussen twee- en vierwielaandrijving. Een handgeschakelde zesbak is tussen de motor en wielen gemonteerd.

Begin 2007
Mazda gaat de CX-7 vanaf begin 2007 bij ons leveren. De prijzen en exacte uitvoeringen zullen in aanloop naar de introductie bekend worden gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Facelift maakt Mazda CX-7 lekker agressief

Autonieuws
Facelift maakt Mazda CX-7 lekker agressief
> Artikel lezen

Uitgebreide fotogallery vernieuwde Mazda CX-7

Autonieuws
Uitgebreide fotogallery vernieuwde Mazda CX-7
> Artikel lezen

Mazda Koeru blikt vooruit op nieuwe CX-7

Autonieuws
Mazda Koeru
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.