Autonieuws

Bescheiden facelift Skoda Superb

Skoda heeft de Superb voor modeljaar 2007 op enkele punten aangepast. Behalve deze kleine wijzigingen komt de fabrikant ook met een nieuwe uitvoering voor het vlaggenschip. Voortaan is de Superb te bestellen met het Laurent & Klement-pakket.

De meest in het oog springende wijziging betreft een nieuw gestileerde grille met chromen omlijsting. Verder heeft Skoda knipperlichten geïntegreerd in de buitenspiegels en is de vormgeving van de clignoteurs achter de heldere koplampen aangepast. De units van de achterlichten zijn ook opnieuw op de tekentafel gelegd en zijn nu meer in lijn met de Octavia en Roomster. Bovendien komen er nieuwe exterieurkleuren beschikbaar.

Laurent & Klement
De Laurent & Klement-uitrusting vormt een toevoeging aan de bestaande uitvoeringen Classic, Comfort en Elegance. Dit pakket bestaat uit onder meer lichtmetalen 17-inchwielen, een dubbel verchroomd uitlaatsierstuk, leren bekleding, houtafwerking op de middenconsole en aluminiumomlijsting voor ventilatieroosters en deurgrepen. Op het motorische vlak is er keuze genoeg, want de Skoda Superb is in totaal met acht verschillende benzine- en dieselmotoren leverbaar.


Gerelateerde artikelen

Nu al een facelift voor Skoda Superb?

Spyshots
> Artikel lezen

Eerste rij-indruk nieuwe Skoda Superb

Autotests
Eerste rij-indruk nieuwe Skoda Superb
> Artikel lezen

De zuinigste Skoda Superb ooit is er

Autonieuws
> Artikel lezen

Skoda-dealer laat klanten kiezen: Superb of BMW 5?

Autonieuws
Skoda-dealer laat klanten kiezen: Superb of BMW 5-serie?
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.