Autonieuws

Nieuw pakket voor Volvo S60

Volvo komt met een gloednieuw actiepakket met de naam Drivers Edition. De actie is in samenwerking met een zonnebrillenfabrikant.

Speciaal voor deze actie is Volvo voor de S60 Drivers Edition een samenwerkingsverband aangegaan met een zonnebrillenfabrikant: Serengeti Eyewear. Volvo levert de auto daarom ook met een Serengeti Drivers-zonnebril die normaal €239 euro moet kosten. Helemaal in de filosofie van Volvo verhoogt de zonnebril de veiligheid. Hij is namelijk voorzien van speciale lenzen, die zich aan elk weertype aanpassen en de verblindende lichtgolven voor maar liefst 95 procent wegfilteren.
 
Voordeel van € 4.000,-
De Volvo S60 is leverbaar in combinatie met de bestaande Edition I en Edition II uitvoeringen. Het Drivers-pakket voegt hier aan toe het met leder beklede sportstuurwiel met aluminium inleg, de nieuwe en bijzonder stoere 17-inch lichtmetalen velgen (type Tucana), het instrumentenpaneel met metaalkleurige schaalaanduiding en de verscheidene afwerkingsdetails, waaronder de handremgreep en pookknop, in geperforeerd leder en aluminium. De Drivers Edition II is bovendien nog uitgerust met sportieve lederen bekleding. Beide Drivers-pakketten zijn leverbaar voor alle motorvarianten van de S60, tegen € 950,- euro op de Edition I en € 1.200,- euro op de Edition II. De pakketten leveren een uiteindelijk klantvoordeel op van zo’n €4.000,-.
 
Nu bij de dealer
Naast de genoemde extra optie’s is de Drivers Edition ook uitgerust met een nieuw kleurenpalet.
Electric Silver metallic-lak, een speciale tint die was voorbehouden aan de S60 R wordt bijvoorbeeld leverbaar. Verder ook nog Maple Red pearl en Orinoco Blue pearl. Natuurlijk is er ook de keuze om voor de overige bestaande kleuren te kiezen. Het nieuwe pakket staat vanaf nu op de optielijst bij de Volvo dealer.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Volvo S60 duikt poedelnaakt op

Autonieuws
> Artikel lezen

Heico Sportiv geeft Volvo S60/V60 Polestar meer pit

Tuning & styling
> Artikel lezen

Volvo introduceert smaakvolle Polestar Performance Parts

Tuning & styling
Volvo Polestar Performance Parts
> Artikel lezen

Zorgenvrij rijden met Volvo V40 Private Lease

Autonieuws
Zorgenvrij rijden met Volvo V40 Private Lease
> Artikel lezen

Vernieuwde Volvo S60 en V60 Polestar stukken goedkoper

Autonieuws
Volvo prijst vernieuwde S60 en V60 Polestar
> Artikel lezen

Ingrijpende harttransplantatie voor Volvo S60 en V60 Polestar

Autonieuws
2017 Volvo S60 & V60 Polestar
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.