Autonieuws

M6 Cabrio voor €168.400,-

BMW heeft de prijzen van hun nieuwste speeltje bekend gemaakt. De BMW M6 Cabrio moet minimaal €168.400,- op gaan brengen.

De M6 Cabrio is natuurlijk technische gelijk aan de gewone M6, alleen het dak is anders. Maar dit zorgt wel voor een hoger leeggewicht, wat we ook in de prestaties terug zien. Zo gaat de gewone M6 in 4,6 seconden naar de honderd, de Cabrio in 4,8. De topsnelheid van beide zijn natuurlijk gewoon begrensd op 250 km/u. Hoeveel zwaarder de M6 cabrio is nog niet bekend.
 
ASE
De M6 Cabrio wordt standaard geleverd met metallic lak met hoogglans, 19 inch lichtmetalen wielen, Head Up Display, lederen bekleding en twee dubbele uitlaten. Voor de veiligheid zijn er ook diverse systemen aanwezig. Voorairbags voor bestuurder en voorpassagiers en side-airbags zijn standaard aanwezig, evenals ABS, Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) van de nieuwste generatie, tweefasen remlichten en adaptieve bochtverlichting. De veiligheidssystemen worden elektronisch aangestuurd door het Advanced Safety Electronics (ASE), een informatiesysteem dat nauwkeurig de ernst van een aanrijding bepaalt. Daarmee is onder alle omstandigheden een snelle en adequate werking van de verschillende veiligheidsvoorzieningen gegarandeerd.
 
November 2006
De nieuwe BMW M6 Cabrio staat in november van dit jaar bij de dealers in de showroom. De vanaf voor de snelle Cabrio bedraagt €168.400,-.

Gerelateerde artikelen

Internet is BMW M2 Competition te snel af

Autonieuws
> Artikel lezen

Opleukerij: M Performance Parts voor BMW M2 Competition

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Een M3-koppeling bestellen, er eentje voor de F1 krijgen

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.