Autonieuws

Gelimiteerde Ford Fiesta Ultimate Edition

Ford introduceert een gelimiteerde Ford Fiesta Ultimate Edition. Deze sportieve Fiesta is tot stand gekomen in samenwerking met BP die de Ultimate Masters of F3 sponsort. De auto is scherp geprijsd en voorzien van vele sportieve extra´s.

De Ford Fiesta Ultimate Edition zal voornamelijk de sportief ingestelde automobilist aanspreken. Standaard beschikt dit model namelijk over een achterspoiler, een sportonderstel, een stylingpakket, sportstoelen vóór, airconditioning, radio-cd speler, privacy glass, 16 inch lichtmetalen velgen, half lederen bekleding en een met leder bekleed stuurwiel. Als basis voor de Ultimate Edition dient de Ford Fiesta Sport met een 100 pk sterke 1.6 liter benzinemotor. Daarnaast wordt de Ultimate Edition standaard uitgerust met een aantal unieke kenmerken, zoals speciale instaplijsten en vloermatten. Ook krijgt de auto als enige standaard een ´finish vlag´ op het dak vanuit de fabriek mee. Om de exclusiviteit te benadrukken zal de Ultimate slechts in twee kleuren leverbaar zijn: Panther Black (metallic) of Radian Yellow (signaalkleur). Bij deze laatste kleur zijn spiegels, deurgrepen, beschermstrips, achterklephandgreep en achterspoiler ook in Panther Black gespoten. Beide kleuren zullen zonder meerprijs worden geleverd.

Zeer scherp geprijsd: een productvoordeel van € 2.500,-
Naast een zeer omvangrijke standaarduitrusting en een groot aantal unieke opties kan ook de prijs van € 16.495,- als sportief worden beschouwd. Het productvoordeel bedraagt gezien de vele opties € 2.500,-.

Gelimiteerde oplage
Ford levert de Fiesta Ultimate Edition exclusief voor de Nederlandse markt. Er zullen 250 exemplaren van worden gebouwd. Elk exemplaar is voorzien van een speciale badge met het nummer van de auto. Vanaf eind juni is de Fiesta Ultimate Edition leverbaar.

Gerelateerde artikelen

Blijven dromen van een Ford Fiesta RS

Autonieuws
Blijven dromen van een Ford Fiesta RS
> Artikel lezen

M-Sport presenteert Ford Fiesta WRC voor 2017

Autonieuws
> Artikel lezen

Prijzen nieuwe Ford Fiesta bekendgemaakt

Autonieuws
> Artikel lezen

De nieuwe Ford Fiesta ST-line en Vignale rijd je niet, die beleef je!

Autonieuws
De nieuwe Ford Fiesta ST-line en Vignale rijd je niet, die beleef je!
> Artikel lezen

Volkswagen Golf niet langer bestseller in EU

Autonieuws
Golf moet plaats maken voor Fiesta als bestverkochte auto in EU
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.