Autonieuws

Internetgebruikers betrokken in ontwikkeling Fiat

Binnen 500 dagen zal de nieuwe Fiat 500 worden gepresenteerd. Als internetter kunt u worden betrokken bij de ontwikkeling van de auto. Via een speciale website kunnen ideeën worden aangedragen en zelfs Fiat 500´s worden ontworpen.

Het is de eerste keer in de geschiedenis van Fiat, en misschien wel van de hele autowereld, dat consumenten direct worden betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw model. Als basis dient duidelijk de Trepiuno conceptcar. Op de speciale website is die auto in het ´Concept Lab´ te voorzien van diverse accessoires en kleurstellingen. Chromen bumpers, chromen buitenspiegels, speciale beschermstrips, stickers en noem het maar op. Er zijn vele verschillende accessoires op de Fiat 500 te monteren. Heeft u eenmaal een keuze kunnen maken dan is het mogelijk om de auto op de website te publiceren.

Fiat 500 leefwereld
Voor Fiat is dit een prachtige mogelijkheid om een sfeer rondom de Fiat 500 te creëren. Het moet een ultieme stadsauto met een eigen identiteit worden. Fiat creëert een soortgelijke leefwereld rondom de Fiat 500 als we ook bij Mini zien. Bovendien is de website voor Fiat een prachtige mogelijkheid om de wensen en eisen van de potentiële kopers te polsen nog voor de auto wordt gepresenteerd. Meer informatie: www.fiat500.com

Gerelateerde artikelen

Fiat 500: onderzoeksbureau wakkert perceptie 'vrouwenauto' aan

Autonieuws
Fiat 500: onderzoeksbureau wakkert perceptie 'vrouwenauto' aan
> Artikel lezen

Rivièra Maison maakt écht vrouwenautootje van Fiat 500

Autonieuws
Fiat 500 Rivièra Maison
> Artikel lezen

Kleine facelift voor Fiat 500 & 500C

Autonieuws
Kleine facelift voor Fiat 500 & 500C
> Artikel lezen

Castagna snapt het principe van een echte Fiat 500 Cabrio

Autonieuws
Fiat 500 cabrio
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.