Autonieuws

Off-road Renault Kangoo´s

Renault lanceert twee nieuwe Kangoo versies die beiden een off-road look hebben. De Kangoo Pampa en Kangoo 4x4 zijn uiterlijk herkenbaar aan hun 4x4 uitstraling.

Kangoo Pampa
De Kangoo Pampa heeft wel de looks van een 4x4, maar niet de capaciteiten. Deze speciale Kangoo staat dan misschien wat hoger op zijn wielen, aan vierwielaandrijving ontbreekt het. Zowel aan de voor- als de achterkant zijn stoere bumpers gemonteerd. Verder is de auto voorzien van beschermend plaatmateriaal aan de onderkant van de bumpers. De koplampen hebben een zwarte achtergrond en de 14 inch lichtmetalen wielen zijn eveneens speciaal voor de Kangoo Pampa. Om die velgen heen liggen speciale banden die in het terrein wat meer grip hebben. De speciale bekleding in het interieur en de ´Kangoo´ en ´Pampa´ stickers maken het geheel compleet. Voor de aandrijving zorgt een 85 pk sterke 1.5 dCi dieselmotor.

Kangoo 4x4
Tegelijk met de introductie van de stoer ogende Kangoo Pampa presenteert Renault de nieuwe Kangoo 4x4. Dit model heeft niet alleen de looks maar is tevens vierwielaangedreven. De Kangoo 4x4 heeft bijna dezelfde uiterlijke kenmerken als de Pampa. Het grootste verschil zit in de vierwielaandrijving.

Gerelateerde artikelen

Meer zitplaatsen in Renault Grand Kangoo

Autonieuws
Meer zitplaatsen in Renault Grand Kangoo
> Artikel lezen

Renault presenteert een elektrische Kangoo Be Bop

Autonieuws
Renault presenteert een elektrische Kangoo Be Bop
> Artikel lezen

Renault brengt Limited-lijn op de markt

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.